Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Voor deze dame heeft Frans Duijts een 'vrijbrief' van z'n vrouw gekregen

Wie weet, Frans. Wie weet.

Frans Duijts

Wie aan Fransie Duijts denkt, denkt niet gelijk aan een womanizer. De zanger is 44 en ontmoette zijn vrouw Marloes al toen hij 18 was. Inmiddels is hij al 27 jaar samen met haar samen, waarvan 20 getrouwd. Slechts één keer gingen ze bijna uit elkaar. Dat was omdat ze beiden teveel met werk bezig waren waardoor er een hoop irritaties ontstonden. Die crisis hebben ze uitgepraat en overleefd omdat ze 'zielsveel' van elkaar houden, aldus Duijts.

Maar voordat hij trouwde, was Duijts wel degelijk een casanova. "In het weekend was ik de gevierde jongen, omdat ik geld had", stelde hij ooit in weekblad Story. "Ik kon de drankjes voor de meiden betalen." In dat interview bombardeerde hij zichzelf zelfs tot een 'versierder'.

Zijn lichaamsgewicht is daarbij nooit een probleem geweest. Inmiddels is Frans met behulp van een gastric sleeve-operatie 40 kilo afgevallen, maar op z'n toppunt tikte de weegschaal de 140 aan. "Sowieso heb ik nooit te klagen gehad over weinig aandacht van vrouwen toen ik te zwaar was. Ze vonden me een knuffelbeer."

Vrijbrief

En nog steeds houdt Frans wel van aandacht. Dat moet ook wel, want in Duijts, de BN'er die hij is, is er natuurlijk zat interesse van de dames. "Dan krijg je toch een beetje het gevoel dat je nog meetelt", gaf de zanger enige tijd terug toe in weekblad Story. Frans: "Ik zeg altijd: Klap op de kont, kus in de nek. Dat doe ik mijn leven lang en ook waar Marloes naast staat."

In de nieuwste Beau Monde onthult de volkszanger nog een opvallend feitje: hij heeft een vrijbrief gekregen van zijn vrouw, maar dan wel voor één specifieke dame.

De dame in kwestie. Beeld: NL Beeld / Action Press

Frans: "Ik heb altijd tegen mijn vrouw gezegd: Als ik de kans krijg om met Charlize Theron in bed te duiken, dan doe ik dat. Zij is zo’n ongelofelijk mooie vrouw. Mijn vrouw heeft me een vrijbrief gegeven, sterker nog: zij doet mee, haha."

Entertainment
  • Beau Monde
  • NL Beeld / DCI Media