Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Victoria Koblenko doet aan mediteren zonder kleren

Helemaal zen.

Victoria Koblenko

De Nederlands-Oekraïense actrice en presentatrice is regelmatig op de Nederlandse beeldbuis te zien, maar dat betekent niet dat ze nooit haar waffel houdt. Ze doet namelijk aan stiltemeditatie, zo is te lezen op haar Instagram-pagina. Dat is mediteren zonder gelul, muziek of andere geluiden om je heen. En dat dan tien (!) dagen lang, in Victoria's geval.

"Tien dagen na de tiendaagse stiltemeditatie", schrijft Koblenko. "De echte proef op de som, want wat je in een vacuüm ervaart en leert is een ding, maar dat in het echte leven toepassen... dát is pas het echte 'succes'!"

Waarom met bikini als het ook zonder kan?

Vervolgens probeert de 43-jarige presentatrice uit te leggen wat het voor haar betekent, zo'n stiltemeditatie. En over wat voor effect het op haar leven heeft. Reuze-interessant allemaal, maar ons oog werd daarnaast vooral naar de bijgevoegde foto getrokken: Victoria in een bijzondere positie in een Costa Ricaans bos.

Op het plaatje draagt Victoria enkel een bikinibroekje. Want waarom een bovenstukje dragen als je ook met je blote bumper tussen de bananenplanten kan relaxen? Eén met de natuur, zullen we maar zeggen.

Topfit

Ja, de foto is een jaar oud, maar Koblenko zit nog altijd vuistdiep in de wereld van het mediteren. Zo liet ze zich niet lang geleden nog volledig ingraven in het kader van een oude Indiase meditatietechniek. Of het werkt? Geen idee, maar Victoria ziet er behoorlijk gezond en fit uit. Ze doet dus in ieder geval íets goed.

Vrouw met inhoud

We willen de mediavrouw overigens niet te kort doen, Koblenko is meer dan een 43-jarige vrouw die er nog piekfijn uitziet. Victoria draait al jaren mee in showbizzland, maar heeft gewoon een gymnasiumdiploma in haar zak. En toen ze op jonge leeftijd een rolletje in GTST kreeg, deed ze daarnaast doodleuk nog twee studies aan de Universiteit in Leiden: Politicologie en Ruslandkunde.

Entertainment
  • NL Beeld / Arjo Frank