Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Harry Mens in veronderstelling dat kinderen van homoseksuelen vaak 'ook van de club zijn'

Afgelopen zondag was Paul de Leeuw te gast in het programma van Harry Mens om te praten over zijn nieuwe satirische televisieprogramma: 'Hotel Hollandia'.

Harry Mens

Bij het aankondigen van Paul de Leeuw, spat het enthousiasme van het gezicht van Harry Mens. Echt? Nee, natuurlijk niet. Maar de professionele wijnslurper spreekt wel enthousiast over de aanwezigheid van Paul. "Te gast, Paul de Leeuw. Dat vind ik heel leuk, Paul, dat je me er de eer aan doet om hier te zijn." De alleskunner geeft aan dat dit geheel wederzijds is.

Nieuw programma

Paul gaat zijn steentje bijdragen in een nieuw programma van BNNVARA op NPO1 en komt hierover vertellen bij Mens aan tafel. Hotel Hollandia speelt zich af in een hotel, net als de talkshow van Mens. "Ik dacht: ik ga even op snuffelstage bij je", grapt Paul. Harry is vooral erg benieuwd wat de komiek ervan heeft 'gesnuffeld' en start de trailer van Hotel Hollandia. "Ik ben een beetje de Harry Mens, maar dan jonger", grapt de zanger na het zien van de trailer.

Homoseksualiteit

Het gaat niet lang over de nieuwe plannen van De Leeuw. Ook zijn huis, dat al een tijdje te koop staat, komt ter sprake. "Ik blijf natuurlijk makelaar, hè", laat Mens weten. Paul schiet wederom in de lach en zegt dat het huis inderdaad nog te koop staat. "Je vraagt niet te veel, vind ik", gaat de voormalig makelaar verder. De alleskunner geeft aan dat hij het moeilijk zou vinden als iemand besluit om het huis plat te gooien, omdat hij het dan later niet meer aan zijn kinderen kan laten zien.

De Business Class-presentator haakt direct op de kids in. "Die twee zoons, jij met je man zijn allebei homo", begint Mens. Paul onderbreekt hem direct: "Wat zeg je?" "Je man en jij zijn samen homo. Dan wordt de conclusie vaak getrokken als je kinderen adopteert of laat geboren worden, dat ze dan ook van de club zijn", gaat de professionele wijnslurper verder. Paul is vol verbazing en vraagt zich af waar dit vandaan komt. "Van de ChristenUnie?", grapt hij. "Ik denk dat dit zo bij de kapper wordt verteld", aldus Mens.

"Dat is natuurlijk onzin, je kunt niet mensen homo maken", haakt De Leeuw in. Paul laat weten dat er genoeg leuke dames over de vloer komen in huize De Leeuw.

Blote reet van Paul

Harry begint ook even over laatst, over die keer dat Paul een foto (die inmiddels verwijderd is) van een blote reet op zijn Instagram plaatste. Dit had te maken met een kwestie over draagmoederschap. Mirjam Bikker van de ChristenUnie had zich hierover uitgelaten. 'Kusmijnkont' was de reactie van De Leeuw hierop.

Harry Mens vraagt zich af of dit daadwerkelijk het eigen achterwerk van Paul was. "Het was niet mijn kont, ik heb gewoon een kont geplukt van internet."

Entertainment
  • Business Class
  • NL Beeld / Arjo Frank