Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Paul de Leeuw showt (zijn eigen?) blote krent op Instagram: 'Kusmijnkont'

ChristenUnie-mevrouw Mirjam Bikker mag Pauls blote krent kussen, aldus de presentator.

Paul de Leeuw

Paul dacht: 'Goh, is donderdagochtend, laat ik even een stel redelijk onsmakelijke kadetten het internet op knallen'. En zo geschiedde. De tv-maker wil duidelijk de aandacht trekken om een punt te maken.

"Christenunie Mevrouw Mirjam Bikker is tegen de wet voor draagmoederschap", schrijft Paul bij de foto. "GODIsLIEFDe! ❤️❤️En Maria was de eerste draagmoeder voor de zoon Van God… daar had Jozef en zij uiteindeljk ook niks over te zeggen… @ChristenUnie Mirjam Bikker."

#Kusmijnkont

Niet veel later verwijdert Instagram de foto van Pauls gat (en het bovenste gedeelte van zijn zak), waarop Paul een nieuwe foto online slingert, maar dan van Mirjam Bikker.

"Helaas de ‘kusmijnkont’post is verwijderd dus dan maar zo", aldus Paul. Daarna volgt exact dezelfde tekst als in het statement dat bij de kontfoto stond. Niet nodig, zo blijkt later. De originele post is inmiddels namelijk gewoon weer te zien op Pauls tijdlijn. Inclusief volle maan en stukje scrotum.

De media zijn verdeelt over de reet. Want is het Pauls eigen hagelwitte derrière, heeft de presentator een buurman of kennis op de kiek gezet, of heeft De Leeuw de foto uit de diepste krochten van het web geplukt? Zo veel vragen.

Wet draagmoederschap

De 'schreeuw' van De Leeuw komt niet geheel toevallig vandaag online, aangezien de ChristenUnie gister bekendmaakte dat de partij een nieuwe wet voor draagmoederschap wil tegenhouden.

Op dit moment hebben draagmoeders automatisch alle juridische bevoegdheid om beslissingen te maken. Het stel dat het kind gaat opvoeden heeft eigenlijk het eerste jaar vrij weinig te zeggen, ook als het gaat om belangrijke medische zaken. De wet zou dit veranderen.

Maar dan moeten de Eerste en Tweede Kamer nog wel even hun goedkeuring geven. De ChristenUnie gaat echter dwars liggen wil de wet 'controversieel' laten verklaren. Als dat lukt, beslist een volgend kabinet pas over de wet.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst