Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Slimmer, sneller, sterker: wat de iPhone 15 Pro Max onderscheidt van de rest

Heb je al het een en het ander gelezen over de iPhone 15 Pro Max? Naar verwachting wordt de smartphone in het najaar van 2023 gelanceerd. En ook al is het definitieve ontwerp nog niet voor de volle 100% zeker, het wordt nu al gezien als hét topmodel van het jaar.

iPhone

Naar verwachting valt de telefoon 100 tot 200 duurder uit dan het huidige topmodel en de iPhone 15 Pro Max staat nu al bekend om een aantal baanbrekende innovaties. Kom je daar graag wat meer over te weten? We hebben de belangrijkste punten van aandacht alvast voor je op een rijtje gezet.

Een gloednieuw en innovatief design en een fantastisch scherm 

Wist je dat Apple ongeveer iedere drie jaar het design van de smartphones verandert? En aangezien de iPhone 12 t/m 14 inmiddels drie jaar op de markt te verkrijgen zijn, kan het design van de iPhone 15 een erg leuke upgrade krijgen. De huidige modellen hebben een behuizing met platte zijkanten. Voor de iPhone 15 gaan de geruchten de ronde dat er een achterpaneel wordt gelanceerd met gebogen randen. Dit betekent dus dat het er totaal anders uit gaat zien dan de huidige modellen.

Een gloednieuw materiaal voor de behuizing van de smartphone 

Een ander opmerkelijk detail aan het nieuwe ontwerp van de iPhone 15 Pro Max, is het materiaal waar het van gemaakt is. Zo wordt de behuizing gemaakt van een titanium legering. Misschien weet je nog wel dat hier ook sprake van was bij de iPhone 14 Pro uitvoeringen. Echter is het materiaal nooit toegepast in de productie van de modellen. Het frame wordt dankzij het titanium vele malen steviger en het materiaal is lichter in gewicht. Maar omdat dit materiaal duurder in productie is, valt de prijs van de telefoon ook hoger uit. Wel zo prettig om te weten als je meer en meer aan het overwegen bent om dit najaar de smartphone in huis te halen.

Nog steeds een 6,7-inch schermformaat 

Het valt wel op dat Apple voor de iPhone 15 Pro Max hetzelfde formaat scherm gebruikt. De 6,7-inch maat herken je misschien nog van de Pro Max-modellen. Op het gebied van de afmeting van de telefoon zijn er dus geen baanbrekende innovaties gaande.

Maak kennis met de nieuwe camera van de iPhone 15 Pro Max  

Ben je op dit moment al een trouwe gebruiker van Apple en heb je een iPhone in bezit? Dan weet je als geen ander dat het merk veel waarde hecht aan een camera van hoge kwaliteit. Ook dat is weer erg duidelijk terug te zien in de iPhone 15 Ultra.

Er gaat zelfs het gericht gaande dat er een cameralens met periscoop wordt geïntroduceerd. Op deze manier is het mogelijk om nog verder in te zoomen dan met het maximum van 3x optische zoom, van de nieuwste modellen. En aangezien Samsung de cameralens met periscoop al eerder heeft geïntroduceerd bij de Galaxy S22, moet dit eigenlijk geen enkel probleem zijn voor Apple. Het doel is dat de kwaliteit van de foto’s nóg meer wordt verbeterd.

Lifestyle
  • Unsplash