Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Deze iPhone-accessoires zijn een must-have

Deze accessoires maken het leven nog gemakkelijker!

Deze iPhone-accessoires zijn een must-have

Als jij één van de miljoenen Nederlanders bent die de laatste jaren een iPhone heeft aangeschaft, dan weet je als geen ander hoe compleet en handig dit hoogtepuntje van de technologie is. Toch is ook het vlaggenschip van Apple nog niet helemaal perfect en zijn er voor de meeste mensen wel een paar verbeterpunten te vinden, zoals de veiligheid of de batterijduur. Gelukkig zijn er talloze gadgets om die problemen op te lossen. Sommige daarvan zijn in principe must-haves geworden.

Hoesje

Eén van de handigste accessoires voor je iPhone is natuurlijk het hoesje. Met een goed hoesje voorkom je schade wanneer je telefoon op de grond valt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je scherm niet bekrast kan worden wanneer je je telefoon in je broekzak of in je tas stopt. Sommige hoesjes kunnen ook gebruikt worden om pasjes, zoals je ID-kaart of je bankpas te bewaren. Ideaal als je zo licht mogelijk wilt reizen.

Een hoesje moet goed passen bij jouw telefoon. Hoesjes voor oude modellen, passen vaak niet op moderne telefoons. Een iPhone 12 Pro Max hoesje past niet op een iPhone 13. Zorg dus dat je het juist model koopt. Verder is de keuze gigantisch, dus zorg vooral dat je een model uitzoekt dat bij jou past.

Screen protector

Voor de mensen die wat extra bescherming willen voor hun beeldscherm, is de screen protector een goede optie. Deze kun je los op je iPhone zetten, maar je kunt ze ook combineren met een telefoonhoesje voor extra beveiliging. Net als bij de hoesjes is het van belang dat je het juiste model iPhone combineert met de juiste screen protector. Heb je een iPhone 11? Koop dan net zoals het passende telefoon hoesje iPhone 11 een passende screen protector.

Powerbank

Met een goed beschermde telefoon kun je zorgeloos door het leven gaan. Het enige probleem dat misschien nog wat stress op kan leveren is een lege batterij. Gelukkig is ook daar een handige oplossing voor: de powerbank. Een powerbank is in feite een soort extra accu voor je telefoon, een draagbare batterij waarmee jouw telefoon snel on the road opgeladen kan worden.

Een goede powerbank kan je telefoon makkelijk een aantal keer helemaal opladen. Ideaal als je de natuur in gaat of wanneer je lang achter elkaar onderweg bent. Met een powerbank hoef je je nooit meer zorgen te maken over de batterijduur van je telefoon.

Popsocket

Als laatste is er de popsocket. Dit is meer een luxeproduct dan een echte must-have, maar het maak je iPhone net nog wat gebruiksvriendelijker. Met een popsocket is je telefoon gemakkelijker in je hand te houden en kun je hem rechtop op tafel zetten, zodat je gemakkelijker video’s kunt kijken of bijvoorbeeld handsfree kunt videobellen.

Popsockets zijn los leverbaar, maar ze zijn soms ook inbegrepen bij het aanschaffen van een hoesje. Kijk vooral online even rond om te ontdekken wat jouw voorkeur heeft. Je zult er geen spijt van hebben.

Lifestyle
  • Unsplash