Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 37 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Liquidatiezaak Caloh Wagoh

“Het is bij de wilde spinnen af. Alsof het om worstenbroodjes gaat, zo wordt gesproken over het doden van mensen.” Aldus de officier van Justitie over de nietsontziende motorbende Caloh Wagoh.

Waar rook is, is Jeffrey

Als de brandweer uitrukt, is Jeffrey Koper niet ver weg. Hij is officieel de fotograaf van het korps in Kennemerland en staat bovenop het akeligste nieuws. “Je weet nooit wat je aantreft nadat de pieper is gegaan.”

Ready? Set? Die!

Stuntmannen- en vrouwen kennen het risico van het vak? Hoewel? Het gaat op de set vaker fout dan u denkt. Met soms een afschuwelijke dood tot gevolg.

Zanger Robert van Hemert: 'Ik heb geknokt voor elke cent'

Is het succes van Robert van Hemert van de hit Zoet, Zout, Zuur, aan komen waaien? Nou, nee. “Als zanger ben ik al tien jaar bezig om door te breken.” Een gesprek over succes, alcohol en zijn overleden ouders.

Bizarre steekpartij in GGZ Kerkrade

Verpleegkundig ggz-specialiste Melanie Konings (39) ging een broodje halen in de kantine. Luttele minuten later wordt ze bruut neergestoken. De dader: psychitrisch patiënte Meriam K. Wat was haar motief?

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Marco Borsato kán niet meer

De grootste artiest van Nederland loopt met zijn hoofd naar beneden om maar niet herkend te worden. Van de meeste dromen zijn er nog maar weinig over. Komt het ooit nog goed met de man die vervolgd wordt voor ontucht met een (destijds) minderjarig meisje?

Nieuws
  • Clemens Rikken, Jeffrey Koper/VRK, Mexx van der Lieuw, PA