Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 39 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

De val van Jumbo-baas Frits van Eerd

Nog niet zo lang geleden had Frits van Eerd de gunfactor. Alles wat deze Jumbo-topman aanraakte, veranderde in goud. Maar nu heeft hij justitie aan de broek hangen, die de racefanaat verdenkt van meerdere duistere zaakjes.

Mee met zingende autoverkoper Danny Panadero

Hij is een van de meest geboekte feestartiesten van het land: de zingende autoverkoper Danny Panadero. Nu nog een doorbraak bij het grote publiek. Panorama stortte zich met de zanger in het feestgedruis.

Buis & haard: hoe kijken de BN'ers televisie

Het is verreweg de leukste rubriek in de Varagids: Buis & haard. Al dertig jaar komt Clemens Rikken langs bij de BN’ers om hen vast te leggen in hun huiselijke omgeving. Een persoonlijke selectie van de fotograaf zelf.

Muzikant Ernst Jansz: 'Het is niet zo erg als ze me wappie noemen'

Het overlijden van Henny Vrienten in 2022 dreunt nog steeds na, ook bij toetsenist Ernst Jansz. De reünie van Doe Maar kreeg zodoende een bitter slot. “We waren echt in topvorm, op onze leeftijd. Jammer dat het zo afliep.”

Toetsenist Ernst Jansz.

Krokodillenexpert blijkt sadistische hondenmoordenaar

Ooit was Adam Britton een gerespecteerd zoöloog, die onder meer werkte voor de BBC en National Geographic. Nu blijkt deze Australiër een even meedogenloze als sadistische hondenmoordenaar te zijn. Hoe kon het zover komen?

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Burgermoeder Carola Schouten

Het zijn grote schoenen om te vullen, maar Carola Schouten loopt er niet voor weg. Komende maand wordt ze als eerste vrouw ooit benoemd tot burgemeester van Rotterdam. Wie is ze precies en waar liggen haar roots?

Nieuws
  • Joris van Gennip, Ivo van der Bent