Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit wist je nog niet over je iPhone

Steve Jobs had een vooruitziende blik en daar profiteren alle Apple-gebruikers nu nog steeds van. Eenmaal een iPhone of een iPad aangeschaft, dan merk eigenlijk vrijwel meteen dat je voor je volgende aankoop niet meer naar een ander product dan Apple kijkt. Eenmaal Apple, altijd Apple lijkt het wel. Waarom eigenlijk, hoor ik je denken. Ik zit er toch niet aan vast?

Dit wist je nog niet over je iPhone

Nee, natuurlijk niet. Maar een iPhone koppelt perfect met een Apple Watch en een Apple Mac Book en een Apple iPad en vice versa. Het is fijn als producten goed werken en snel en gemakkelijk met elkaar verbinden. We houden immers niet van gedoe.

Gemak dient de mens

Waarom zou je het moeilijk maken als het makkelijk kan, is de vraag die de ontwerpers bij Apple graag voor ogen houden. Kies je voor een iPhone 12 Pro met een sim only abonnement dan weet je zeker dat je een goed en trendy product in handen hebt. Het besturingssysteem is uitstekend, de privacy wordt gewaarborgd en de CO₂‑voetafdruk wordt steeds kleiner. Bovendien ben je goedkoper uit vanwege de lage prijs van een iPhone 12 abonnement. Allemaal belangrijke argumenten die jou als koper en gebruiker zouden kunnen overtuigen. Maar wat denk je eigenlijk van de beste wereldwijde mobiele dekking, een opslagruimte van 128GB en de mogelijkheid om twee telefoonnummers te gebruiken?

Apple heeft een plan

De mens ontleent zijn bestaansrecht aan een gezond milieu, dat heeft Apple goed begrepen. Daarom zijn de verantwoordelijken bij Apple begonnen met een Zero Waste programma. Het doel is het verminderen van het gebruik van nieuwe grondstoffen door afval te recyclen en opnieuw te gebruiken. Dit geldt niet alleen voor de iPhone, maar ook voor de iPad, de AirPods en alle andere producten die Apple produceert. Alle inspanningen om van het Zero Waste programma een succes te maken zijn gelukkig niet voor niets. De aardmetalen die in de magneten van de iPhone 12 Pro zijn verwerkt zijn voor 100% gerecycled.