Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wilfred Genee onthult vrij aparte slaapkamergewoonte: 'Ik doe het ook weleens'

Eerst Arie, toen Erling Haaland, nu Wilfred Genee... Misschien is het toch niet zo gek om eens een rol duct tape aan te schaffen voor in de slaapkamer.

Wilfred Genee

Van sommige mensen zijn we het wel gewend dat ze met bizarre tips, gebruiken en gewoontes op de proppen komen. Neem bijvoorbeeld Arie Boomsma, de verloren zoon van god zelf. Regelmatig deelt de beste man filmpjes van zichzelf op social media. In de video's gaat hij bijvoorbeeld los in een speeltuin, een sloot of in zijn eigen sportschool.

Zo deelde de boomlange Arie enige tijd terug een bijzondere slaapkamergewoonte. En wat blijkt? De gespierde christen is niet de enige die een rol duct tape in zijn nachtkastje bewaart.

Wilfred Genee

Niet alleen Arie, ook Erling Braut Haaland en zelfs Wilfred Genee delen de gewoonte om 's nachts hun muil dicht te plakken. Genee onthult dat in de meest recente uitzending van Vandaag Inside. Aanleiding is een interview waarin Manchester City-spits Haaland vertelt dat hij zijn mond dichtplakt voordat hij zijn oogjes sluit in bed.

"Je kunt ook een pleister op je mond doen hè?" aldus Genee, waarna hij Van der Gijp vraagt of hij dat ooit gedaan heeft. De goedlachse René zegt van niet. Vervolgens wordt er een filmpje van Arie gestart.

Tafelgast Angela de Jong vindt dat de getatoeëerde presentator enkel op zoek is naar aandacht, met z'n gezondheidstips en interessantdoenerij op social media.

Genee staat er wat anders in, blijkt dan. "Je hebt minder vochtverlies ’s nachts en je slaapt beter", zegt hij over het mondplakken. "Ik doe het ook weleens de laatste tijd."

Het zou onder andere helpen tegen snurken, beweert Wilfred. Maar dat is voor Derksen geen reden om de rol plakband er bij te pakken.

Johan: "Als die idioot het doet, doe ik het sowieso niet."

Entertainment
  • Media Courant, Vandaag Inside
  • NL Beeld / Patrick van Emst