Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Saskia's secrets: Het speciale verzoek van Marco

Uit de editie van woensdag 11 januari 2022: Elke week vertelt escort Saskia van bureau Deepest Secrets over haar belevenissen. Dit keer: anilingus oftewel rimmen. “Ik heb weleens dat klanten tijdens het pijpen zo geil worden, dat ze willen dat ik hun achterkant ook meepak. Dat doe ik wel, maar ik vind het dan wel spannend wat ik aan ga treffen in die bilnaad.”

Saskia

Anilingus wordt het volgens mij formeel genoemd, maar je kunt ook lotuskus of baffen zeggen. Persoonlijk vind ik dat vrij vies klinken. Ik noem het rimmen en als je het lekker vindt als iemand je anus likt, kun je dat bij mij gewoon boeken. Kost wel een beetje extra natuurlijk, maar dan heb je ook wat.

Het komt niet vaak voor dat ik zo’n verzoek krijg, maar er zijn klanten die het superlekker vinden. Marco is zo iemand. Het is een hele innemende kerel. Vriendelijk, respectvol en gewoon lief. Hij is midden veertig, vrijgezel en heeft een goede kop. Met zijn eigen bedrijf verdient hij volgens mij wel lekker, want hij heeft alle dames van het bureau inmiddels wel een keer geboekt.

Je hebt van die klanten. Dat zijn de hoppers, die willen gewoon zoveel mogelijk kutjes scoren. Ik dacht dus dat Marco er ook zo eentje was. Zelf heb ik liever plakkers, want daar kun je nou eenmaal betere seks mee hebben. Ik was dan ook helemaal blij toen Marco mij voor een tweede keer boekte. Misschien wilde hij toch blijven plakken? Hij wilde in elk geval dat ik twee uur naar zijn huis zou komen. Dat deed ik.

Na het neuken bleek er nog tijd over, dus ik besloot hem nog een keer te rimmen. Volgens mij vond hij het nu nóg geiler.

Voorwaarde was wel dat ik er niet ‘hoerig’ uit zou zien. Nu kleed ik me nooit hoerig, maar Marco had een keer een dame geboekt die in minirok en jarretels naar zijn hotelkamer kwam. Niet zo slim. De meeste klanten houden het graag discreet. Marco ook, dus stond ik in spijkerbroek en trui voor zijn deur op de afgesproken tijd. Hij kwam me zelfs beneden ophalen zodat zijn buren in het appartementencomplex geen argwaan zouden krijgen.

Pas toen de deur achter ons dichtviel, kon ik hem fatsoenlijk begroeten en een leuk jurkje voor hem aandoen. De vorige keer dat ik bij hem was, wilde hij ‘gewoon’ gepijpt worden en neuken. Deze keer had hij bij de planning al doorgegeven dat hij gerimd wilde worden. Het is altijd prettig als klanten dat soort speciale verzoeken van tevoren doorgeven, want niet elke dame heeft er zin in om andermans anus uitgebreid te likken. En het kost extra geld, dat kan de planning vooraf doorgeven zodat er geen gedoe over het geld komt.

Daarbij is het natuurlijk fijn dat iemand van te voren bedenkt dat hij van achteren gelikt wil worden. Uiteindelijk is het toch een gat waar poep uitkomt, dus het is wel zo smakelijk als dat even goed gewassen wordt. Ik heb weleens dat klanten tijdens het pijpen zo geil worden, dat ze willen dat ik hun achterkant ook meepak. Dat doe ik wel, maar ik vind het dan wel spannend wat ik aan ga treffen in die bilnaad.

Marco was gelukkig keurig schoon en geschoren, ontdekte ik toen ik hem op zijn buik draaide voor een rugmassage. We hadden al een tijd gezoend, wat echt lekker was. Daarna die rugmassage en daarna haalde ik wat olie tevoorschijn en likte hem. In en om zijn anus en tussendoor een beetje erin met het puntje van mijn tong.

Soms worden mannen zo geil als ik ze lik vanachter, dat ze ook anaal genomen willen worden. Kan natuurlijk, maar ook dat is eigenlijk handiger om vooraf aan te geven. Dan neem ik een voorbinddildo mee uit de auto. In het begin had ik die nog niet, maar er bleven maar mannen boeken die anaal genomen wilden worden en zelf niet zo’n ding in huis hadden. Uiteindelijk heb ik er voor iedere auto eentje aangeschaft, inclusief schoonmaakspul natuurlijk, want zo’n dildo wil je echt wel even afnemen voor je hem weer in het zakje terugdoet.

Voor Marco had ik geen voorbinddildo nodig. Hij wilde na het rimmen ‘gewoon’ vaginaal neuken. Helemaal prima natuurlijk. Graag zelfs in zijn geval, want hij wist wel van wanten. Sowieso neuk ik graag met klanten die vriendelijk en lief zijn. Sommige mannen kunnen zo dwingend zijn in bed, aan je haar gaan trekken om het tempo aan te geven bijvoorbeeld, of het klaarkomen maar blijven uitstellen omdat ze denken zo meer ‘waar voor hun geld’ te krijgen. Heel irritant.

Marco is niet zo en daar beloonde ik hem graag voor. Na het neuken bleek er nog tijd over, dus ik besloot hem nog een keer te rimmen. Volgens mij vond hij het nu nóg geiler. Er kwam weer seks van en net voor mijn timer afging, kwam hij voor een tweede keer klaar. Het kan dus echt wat opleveren om lief tegen een vrouw te doen, ook als je haar betaalt voor haar diensten.

En mij levert het ook wat op, want ik heb goed betaald gekregen voor twee hele fijne uurtjes. En ik heb er een plakker bij, want de planning belde: hij wil me volgende week weer boeken.

Lifestyle
  • Hans Toonen, Hans Wientjes