Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man rookt in vliegtuig en plast vervolgens politiecel onder

Roken in het vliegtuig is sinds de jaren negentig al verboden bij bijna alle vliegtuigmaatschappijen. Een man in een vleigtuig op Eindhoven Airport was het echter niet eens met dit verbod.

sigaretten

Een man was woensdagavond tegen de regels in aan het roken in het vliegtuig. Dat meldt Omroep Brabant. Ook werd het cabinepersoneel bedreigd door de passagier. Ondertussen stak de man rustig nog een peukie op.

Na een vlucht van Marrakesh naar Eindhoven meldde de gezagvoerder dat twee passagiers in het toestel hadden gerookt. Verder heeft de gezagvoerder aangifte gedaan tegen beide rokers.

Eén van de twee inzittenden accepteerde het schikkingsvoorstel. De andere passagier wilde niet meewerken. Daarna bedreigde hij het cabinepersoneel. De man werd daarom aangehouden.

Dat roken heel verslavend is weten we inmiddels allemaal wel. Deze man was echter wel heel verslaafd. Ook toen hij werd afgevoerd moest hij aan zijn nicotine-gehalte werken: “Tijdens het vervoer van de passagier naar de brigade heeft hij ook in ons dienstvoertuig een sigaret opgestoken.”

Toen de man eenmaal in de cel zat ging hij rustig door met het overtreden van wetten. In de verklaring van de marechaussee werd verteld dat de man in zijn cel heeft staan plassen. Er is aangifte gedaan vanwege vernieling. Het onderzoek naar de andere rokende passagier loopt nog.

Bizar
  • Omroep Brabant
  • NL Beeld / Belga