Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: ex Gregory van der Wiel showt haar bikinibody

Het stel is nu ongeveer een jaar uit elkaar. Samen hebben ze twee dochtertjes.

Gregory van der Wiel

Gregory van der Wiel en Rose Bertram, het leek jarenlang het perfecte koppel. Toch maakten ze vorig jaar in juli bekend een einde te hebben gemaakt aan hun achtjarige relatie. Rose leeft ondanks de breuk een heerlijk leventje met vooral weinig kleding aan. En laat het nou net zo zijn, dat wij dat helemaal geen probleem vinden.

Wilde geruchten

Hoge bomen vangen veel wind, dus dat geld ook voor model Rose Bertram. De ex van Gregory van der Wiel wordt dan ook vaker dan eens genoemd op de zogeheten 'juicekanalen'. Zo zouden er geruchten rondgaan dat Rose iets met profvoetballer Kylian Mbappé zou hebben gehad. Madame heeft dan wel een type, namelijk: profvoetballers.

Niet vies van een feestje

Onlangs was Rose te vinden op een 'white party' in de Hamptons in Amerika. Hier was het model samen met grote namen als Leonardo DiCaprio, de Kardashians, Beyoncé, Jennifer Lopez en ga zo maar door. Een bizarre gastenlijst waar de Nederlandse Rose ook gewoon lekker rondliep. Een netwerk heeft mevrouw Betram schijnbaar wel.

Rose geniet in ieder geval nog volop van het leven, met of zonder Gregory. Natuurlijk is ze naast het feesten ook nog met haar dochtertjes Naleya en Zaylee. Wij genieten in ieder geval via haar Instagram-account mee met haar bijzondere leventje. En dan vooral van de momentjes dat Betram in een bikini te zien is natuurlijk.

Sport
  • Instagram, People, RTL Boulevard
  • NL Beeld / Heukers Media