Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: vriendin Rico Verhoeven is heerlijk aan het chillen zonder broek aan

Wat een geluksvogel, die Rico. Naomy van Beem in haar blote billen voor de buis. Zo is een avondje thuis op de bank toch een stuk minder saai.

Rico Verhoeven

Dat Naomy niet bang is om haar killerbody te showen, dat is na een bezoekje op haar Instagram-pagina meer dan duidelijk. Toch blijft ze ons verrassen met mooie plaatjes. Ook Rico is onder de indruk. Hij reageert met hartjesogen onder de foto. Niet geheel onterecht.

Naomy is zelf ontzettend veel bezig met bewegen en goed voor jezelf zorgen. En hard werken loont, want deze vrouw is niet normaal. Van voor, achter en van opzij. Naomy is een plaatje. Wat een vrouw heeft die Verhoeven toch weten te strikken.

Het is dan ook haar werk, knap zijn en anderen inspireren om ook goed voor jezelf te zorgen. Vroeger had Naomy zelf wat moeite met haar lichaam. Vandaag de dag is zij werkzaam als personal trainer en heeft Naomy haar eigen onderneming waarmee zij zich volop richt op sporten en voeding. Op haar website valt te lezen dat ze in die functie onder andere gewerkt heeft met Kim Feenstra, rapper Boef, Jandino en, ja ja, Rico Verhoeven.

Zelfs een avondje met Naomy voor de buis, lijkt geen saaie avond te worden. De sportieve vriendin van Rico zit namelijk keurig zonder broek aan op een stoel te poseren. Het is dan ook de vraag of Rico wel heeft kunnen opletten tijdens de film. Wij denken dat er weinig film kijken van gekomen is.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank