Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Fabiana voor haar nieuwe vrijheid

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Fabiana Valentina op ’t Eijnde (26) uit Heerhugowaard.

Van

Fabiana is net begonnen met een opleiding tot schoonheidsspecialiste en gaat binnenkort misschien haar eigen rap maken: “Ik hoop dat ik daarin alle narigheid van de afgelopen tijd van mij af kan schudden.”

“Ik kan niet zeggen dat de afgelopen tijd heel makkelijk voor me was, maar wat dan wel weer positief is, is dat ik het idee heb, dat ik langzaam mijn vrijheid weer terugkrijg. Het is altijd lastig als mensen afkeuren wat je het liefst doet, maar daar heb ik nu dus geen last meer van. Een foto als deze had ik een half jaar geleden niet kunnen maken, omdat niet iedereen het daarmee eens was, maar nu dit wél kan, voelt het toch als het startpunt van iets moois.”

‘Deze foto voelt als het startpunt van iets moois’ 

“Ik ben weleens gevraagd voor een shoot van een muziekclip, maar ook dat heb ik altijd afgehouden. Nu niet meer. Zo is er een rapper die mijn naam gebruikt in een van zijn nieuwe nummers, misschien dat ik daar ook iets mee kan doen. Ik zou het ook leuk vinden om binnenkort een eigen rap te maken over alle dingen die ik in de afgelopen tijd heb meegemaakt. Daar kwam het voorheen ook nooit van. Maar zo zullen er nog wel meer dingen op mijn pad komen die ik voortaan met beide handen aangrijp. De laatste weken voelen wat dat betreft heel bevrijdend!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Lifestyle
  • toonen-wientjens.com