Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis: 'Mensen zijn massaal bezig geweest om de boel te saboteren'

Het lijkt er op dat SBS6 gewoon weer een nieuw seizoen van Massa is Kassa, de reality-serie van Peter Gillis, gaat uitzenden. De bekende ondernemer raakte eerder in opspraak omdat zijn ex Nicole Kremers aangifte heeft gedaan van mishandeling.

Peter Gillis

Het irriteert de kale reality-ster mateloos dat mensen van buitenaf hem van de buis proberen te krijgen. Dit gebeurde volgens hem vooral nadat bekend werd dat Nicolleke aangifte had gedaan van tien mishandelingen. Talpa gaf destijds aan de uitspraak van de rechter af te wachten: "Pas na de uitspraak van de rechter nemen we een beslissing over een mogelijk vervolg van de serie," liet het mediabedrijf weten.

Talpa lijkt echter niet de waarheid gesproken te hebben. Tegenover RTL Boulevard laat Gillis weten dat ze momenteel aan het draaien zijn voor het elfde seizoen van Massa is Kassa: "Ja, we zijn al volop bezig. Seizoen tien zit er alweer even op. We zijn natuurlijk iedere week volop aan het filmen. We zijn nu onderweg naar Italië en in Italië gaan we ook filmen, dus dat filmen gaat gewoon allemaal door." Ook Talpa heeft dit bevestigd.

Gillis laat tegenover Story weten dat hij heel blij is dat John de Mol verder gaat met het programma. Peter vertelt dat hij ook wel het één en ander leest: "Ik denk dat de mensen massaal bezig zijn geweest om de boel te saboteren en Massa is Kassa van de buis te krijgen."

Steun

Gillis is erg blij te dat De Mol hem blijft steunen: "Voor mij is het altijd heel duidelijk geweest met betrekking tot de zogenaamde mishandelingszaak. John de Mol heeft altijd gezegd: 'Zolang er geen veroordeling is, draaien we gewoon door.' Er zijn mensen van alle kanten bezig om Massa is Kassa en Petertje van de buis te krijgen. Dat is niet gelukt!"

Het nieuwe liefje van Peter Gillis, Wendy van Hout, neemt het ook op voor haar vriend: "Natuurlijk hangen er donkere wolken boven Peter. Maar feiten zijn feiten. Zolang je niet veroordeeld bent… Ik heb nog nooit een moment gehad van: 'Oh, Peter deugt niet.' Nee, nooit. Anders was ik hard weggerend. Ik ben een volwassen vrouw." Wanneer het nieuwe seizoen van Massa is Kassa op de buis verschijnt is nog niet bekend.

Entertainment
  • Mediacourant, Story, RTL Boulevard
  • NL Beeld / Patrick van Emst