Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Playboymodel Todi (23) uit Utrecht over DiCaprio: 'Ik was 16 en hij 42!'

Eerst kwam de Nederlandse Hieke Konings al met een verhaal over 'mister Titanic', en nu doet het Utrechtse Playboymodel Todi van Ditmarsch er nog een schepje bovenop.

Leonardo DiCaprio

"We hebben een tijdje gezoend en toen vroeg hij of ik met hem mee naar huis ging", vertelde model Hieke Konings enkele maanden geleden in Playboy. Zij was 22 toen ze de acteur tegenkwam, hij 49. En hoewel ze het dus behoorlijk gezellig had met de Oscar-winnaar, wees ze het aanbod om met hem mee naar huis te gaan af, "waarop hij zich omdraaide naar een ander meisje en haar vervolgens mee naar huis nam!" aldus Konings.

DiCaprio heeft een hele andere lezing van de gebeurtenis. Of eigenlijk: geen lezing. Hij geeft aan geen idee te hebben wie Hieke Konings is. Toch kreeg het verhaal van Konings een hoop aandacht. Het was tenslotte 'juice', die past binnen de verhalen die er over DiCaprio rondgaan; hij valt op jonge vrouwen en gaat geen relatie aan met dames boven de 25.

Todi van Ditmarsch

Maar Hieke lijkt niet de enige Nederlandse schone te zijn die zo'n ervaring heeft met de acteur; ook Playboymodel Todi van Ditmarsch vertelt een DiCaprio-verhaal. Ze staat met een groot interview in de nieuwste Playboy - nummertje 5 ligt vandaag in de schappen.

Van Ditmarsch (23) is is al negen jaar model en heeft verschillende campagnes gedraaid voor internationale topmerken. En net als Hieke Konings kwam ze Leonardo DiCaprio tegen op een feestje. In Todi's geval was dat in Parijs.

Todi in Playboy 5. Bestel 'm hier!

Todi: "Ik was 16 en op een feestje in Parijs. Toen kwam er een man met een petje naar me toe. Hij vroeg om een vuurtje. Ik had geen idee wie het was en stak zijn sigaret aan. Mensen om me heen vroegen: heb je wel in de gaten wie dat was? Helemaal toen de man me daarna vroeg of ik mee wilde naar een afterparty in een hotel. Dat was dus Leo! Ik ben naar die after gegaan, met mijn vriendinnen. Leo flirtte met me, vooral met blikken, en vroeg mijn nummer. Ik dacht: joh, die laat toch niks van zich horen."

Maar dat deed hij wel. De volgende dag al. "Misschien omdat ik juist heel nuchter reageerde, in tegenstelling tot andere meiden die om hem heen bleven hangen", aldus Todi. Wat Leonardo wilde? Dat Todi en haar vriendinnen meegingen in DiCapiro's privéjet om naar L.A. te gaan. Maar dat zag het 16-jarige model niet zitten.

"Ik heb ook meteen zijn nummer verwijderd", zegt Todi. "Ik bedoel: ik was 16, hij 42. Nou moet ik er wel bij zeggen dat hij waarschijnlijk dacht dat ik 19 was, want dat was de minimumleeftijd van de club waar hij me ontmoette."

Entertainment
  • Playboy
  • Playboy/Amanda Elise K.