Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nederlands Playboy-model Hieke Konings (22) vertelt over pikant Leonardo DiCaprio-avontuur

'We hebben een tijdje gezoend en toen vroeg hij of ik met hem mee naar huis ging'

Hieke Konings

Deze maand is het de beurt aan Hieke Konings om de voorkant (en een aantal pagina's in het blad) van de Playboy te sieren. Het 22-jarige model gaat voor het eerst 'he-le-maal naakt', aldus het blotevrouwenblaadje.

Konings is nog maar 22, maar heeft inmiddels een schat aan ervaring opgebouwd als model. Zo werd ze op haar 13de ontdekt op straat in Parijs, verhuisde ze op haar 15de naar Tokio, om op haar 20ste de stap te maken naar Amerika. Daar loopt ze tegenwoordig als een volleerd model shows op de catwalk voor onder andere Louis Vuitton.

Feestjes en beroemdheden

In de nieuwste Playboy doet Hieke een boekje open over haar professionele modellencarrière, én over het luxe LA-leventje wat daarbij hoort. Inclusief de ontmoetingen die ze heeft met Hollywood-sterren.

Zo bezocht ze een sportwedstrijd met Kanye West, die volgens Hieke 'heel verlegen' was, en danste ze met Elon Musk, die dat eigenlijk 'niet echt' kan. Verder laat ze de namen van Bieber en Drake net zo makkelijk vallen alsof ze het over haar buurjongetjes heeft.

DiCaprio lust er wel pap van

Ook Leonardo DiCaprio komt voorbij in haar anekdotes. De 49-jarige acteur staat bekend om zijn voorliefde voor jonge vrouwen - het liefst onder de 25 - en zag Hieke ook wel zitten, aldus het Nederlandse model. Met haar aantrekkelijke voorkomen en haar 22 jaar voldoet ze immers aan het profiel.

Hieke kwam de topacteur tegen in een exclusieve tent in Los Angeles. Zo'n toko waar je alleen binnenkomt als je bent uitgenodigd.

"Ik zag hem zitten in zijn zwarte hoodie en zwarte petje en we maakten oogcontact. Nog geen minuut later stond zijn manager naast me. Leo wil met je praten. Toen ben ik naar zijn tafel gelopen en ging ik naast hem zitten."

Konings wist op dat moment dondersgoed dat Leo op mooi en jong valt, dat is per slot van rekening een publiek geheim. Eenmaal in zijn gezelschap flirtte ze met hem.

Hieke: "Zo ben ik nou eenmaal, ik ben een enorme flirt. Het was wederzijds, dat was wel duidelijk. We hebben een tijdje gezoend en toen vroeg hij of ik met hem mee naar huis ging. Ik zei nee. Hij reageerde heel gechoqueerd. Was-ie natuurlijk niet gewend."

De Nederlandse legde DiCapiro vervolgens uit dat ze hem 'niet goed genoeg kende' om te vertrekken naar zijn optrekje. "I respect that", zou hij daarop geantwoord hebben, "waarop hij zich omdraaide naar een ander meisje en haar vervolgens mee naar huis nam!"

De nieuwste Playboy met Hieke Konings bemachtigen? Die ligt vanaf vandaag in een winkel bij jou in de buurt en is verkrijgbaar via Tijdschrift.land.

Entertainment
  • Playboy
  • Playboy, Christian van Duuren