Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Leonardo DiCaprio's nieuwste 20 jaar jongere verovering (in lingerie)

Goed voor mekaar, Leo.

Leonardo DiCaprio

Als er één Hollywood-acteur is die van vrouwen houdt, is het DiCaprio wel. Jonge vrouwen, om precies te zijn. De 47-jarige acteur heeft inmiddels de reputatie opgebouwd dat hij de jonge bloempjes aan de straat zet zodra ze boven de 25 jaar oud zijn.

De recente breuk met Camila Morrone (25) zet die theorie kracht bij - de twee gingen niet lang geleden uit elkaar, onder het mom van 'de werkschema's sluiten niet op elkaar aan'. De echte reden zou haar 'hoge leeftijd' zijn, aldus kritische DiCaprio-volgers.

Gigi

Leo is dus weer vrijgezel, maar voor hoe lang? De afgelopen weken werd de ouwe snoeperd meermaals gespot, met onder andere een Oekraïens model en daarna met, jawel, Gigi Hadid. Volgens de geruchten hebben die twee het wel heel gezellig samen. Hadid is de dochter van Yolanda Hadid, een voormalig Nederlands model.

Wat dat betreft valt de (oog)appel niet ver van de boom, want dochter Gigi boert zelf ook aardig met haar werk op de catwalk. Ze wordt zelfs onder de bestbetaalde topmodellen ter wereld geschaard. Heel begrijpelijk, wanneer we een blik op haar Instagram-foto's werpen.

Bijzonder: Gigi is een 'oudje'. Het half-Nederlandse model is al 27 jaar oud. Voorbij de 'houdbaarheidsdatum' die Leo normaliter hanteert. Toch daten de twee, zo claimen onder andere Page Six, E! News en Entertainment Tonight. Dat zou vooral allemaal lekker vrijblijvend en nog niet exclusief zijn. "Ze willen een beetje rustig aan doen", aldus bronnen in de Amerikaanse media.

Entertainment
  • BrunoPress/Spread Pictures / Brunopress.nl