Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ricky Gervais shockeert tout Hollywood tijdens Golden Globes-speech

Ricky Gervais heeft voor flink wat opschudding gezorgd met zijn Golden Globes-speech. De Britse grappenmaker presenteerde het beeldjesspektakel, en deelde daarbij een aantal behoorlijk harde grappen uit.

Ricky Gervais shockeert tout Hollywood tijdens Golden Globes-speech

Ricky Gervais staat niet bekend om zijn subtiele gevoel voor humor. De Brit kan over het algemeen beter overweg met een botte bijl dan met fluwelen handschoenen. Is niet erg, want daardoor kijkt men graag uit naar zijn eigen versie van 'The Roast': zijn jaarlijkse openingsspeech tijdens de Golden Globes. Al vijf keer eerder fileerde Gervais tout Hollywood tijdens zijn presentatie van de Golden Globes. Maar gisteravond ging hij wel heel ver..

Epstein​​​​​

Zo liet hij vallen dat Jeffrey Epstein helemaal geen zelfmoord gepleegd zou hebben, dat Hollywoodsterren zo hypocriet zijn dat ze best voor een streamingdienst van ISIS zouden gaan werken en viel het woord 'f*ck" heel regelmatig.

Leonardo DiCaprio

Ook individuele sterren moesten het ontgelden. Zo maakte hij grappen over het leeftijdsverschil tussen Leonardo DiCaprio en zijn vaak (veel) jongere vriendinnen ('Zelfs Prins Andrew denkt hierbij: Nou Leo, kom op maat. Je bent bijna 50...') en het feit dat actrice Felicity Huffman in de bak heeft gezeten.

Benieuwd naar de hoogtepunten van zijn speech? Bekijk de beelden hieonder.