Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de nieuwe bloedmooie vriendin van Rob 'Snollebollekes' Kemps

Eén ding is zeker: Rob Kemps heeft smaak. Wat vrouwen betreft dan...

Rob Kemps

Rob Kemps werd groot door heukende mensenmassa's in provinciale feesttenten, won De Slimste Mens, presenteerde meerdere programma's en is inmiddels een volwaardige BN'er, kunnen we wel stellen.

Toch is het weleens beter gegaan met 'mister Snollebollekes'. Eerder boekte de gezellige Brabander nog een succesje met BNNVARA-programma Chansons!, maar inmiddels lijkt de tv-carrière een beetje stil te staan. Zijn eigen talkshow op SBS6 flopte, net als spelshow The Wheel. En sindsdien is Rob niet meer gevraagd voor grote programma's. Wanneer de entertainer wel weer een grote klus binnen hengelt, blijft afwachten.

Nieuwe vriendin

Of het privé wel lekker gaat met Kemps? Nee en ja. Enerzijds strandde zijn relatie met Miriam Swinkels, met wie hij al jaren samen was en twee kinderen heeft, anderzijds heeft de Brabander alweer iemand anders aan de haak geslagen. Rob heeft namelijk de bloedmooie Stephanie Klaver, een van zijn achtergronddanseressen, gestrikt.

Klaver schijnt wat modellenwerk te doen, maar is vooral danseres. Zo deed ze shows voor onder meer The Voice of Holland en Toppers in Concert. Verder is er niet heel veel bekend over de blondine. Haar Instagram-pagina houdt ze bovendien wijslijk op slot en ook Rob deelt geen beeldmateriaal van zijn nieuwe dame. Tot die tijd zult u het met bovenstaande, ietwat verouderde foto's moeten doen.

Entertainment
  • MAN MAN
  • NL Beeld / _Heukers Media