Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de bloedmooie vriendin van Rob 'Snollebollekes' Kemps

Eén ding is zeker: Rob Kemps heeft smaak. Wat vrouwen betreft dan...

Rob Kemps

Rob Kemps werd groot door heukende mensenmassa's in provinciale feesttenten, won De Slimste Mens, presenteerde meerdere programma's en is inmiddels een volwaardige BN'er, kunnen we wel stellen.

Toch is het weleens beter gegaan met 'mister Snollebollekes'. Eerder boekte de gezellige Brabander nog een succesje met het BNNVARA-programma Chansons!, maar inmiddels lijkt de tv-carrière een beetje stil te staan. Zijn eigen talkshow op SBS6 flopte, net als spelshow The Wheel. En in maart kwam het nieuws naar buiten dat Rob zijn exclusieve contract bij Talpa inmiddels alweer kwijt is. Wat staat er dan nog wél op het programma voor Kemps? De Olympische Spelen, want hier zal hij namelijk als gastheer te zien zijn in het TeamNL-huis in Parijs.

Stephanie Klaver

Of het privé wel lekker ging met Kemps? Nee en ja. Enerzijds strandde zijn relatie met Miriam Swinkels, met wie hij al jaren samen was en twee kinderen heeft, anderzijds sloeg de Brabander in de tussentijd alweer iemand anders aan de haak. Rob heeft namelijk de bloedmooie Stephanie Klaver, een van zijn achtergronddanseressen, weten te strikken. De twee vieren deze week zelfs al hun éénjarig jubileum met elkaar. Gaat lekker dus.

Klaver schijnt wat modellenwerk te doen, maar is vooral danseres. Zo deed ze shows voor onder meer The Voice of Holland en Toppers in Concert. Verder is er niet heel veel bekend over de blondine. Haar Instagram-pagina houdt ze al sinds de twee samen zijn op slot, waardoor we niet even mee kunnen gluren.

Wél deelt het stel foto's van elkaar samen, die dan te zien zijn op de pagina van Rob. Spannende foto's? Niet echt. Maar gelukkig is de Facebook-pagina van Stephanie openbaar en heeft ze hier bovenstaande plaatjes op gedeeld. Op de foto's is te zien we dat het modellenwerk Klaver zeker wel past en dat ze als een echte danseres soepeltjes weet te poseren. Het is in ieder geval geen houten klaas, die vriendin van 'mister Snollebollekes'.

Entertainment
  • MAN MAN
  • NL Beeld / _Heukers Media