Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

René le Blanc heeft mot met Nicol Kremers en haalt uit: 'Zwak'

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, heeft zich onlangs uitgelaten over zanger en tevens Panorama's 'Echte man van het jaar 2020' René le Blanc. De zanger bijt nu van zich af en reageert op de harde uitspraken van Nicolleke.

Rene le Blanc

In een eerder gesprek met Veronica Superguide liet Kremers zich behoorlijk negatief uit over de zanger. Le Blanc slaat nu terug en vindt het maar bijzonder dat je over iemand oordeelt die je niet persoonlijk kent, zegt hij in weekblad Party.

'Kippenvel'

De ex van Peter Gillis vindt René een 'walgelijke man', zo werd duidelijk in een wat ouder interview. Tegen Veronica Superguide zei de 'OnlyFans-ster' dat ze niet naar de zanger kan kijken op de televisie. "Dan krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam", aldus Nicol Kremers. "Geen idee waarom, maar ik kan niet kijken naar die man."

René is inmiddels op de hoogte van de uitspraken van Kremers. "Het is prima als iemand me heeft leren kennen en me vervolgens niet mag", zegt de zanger over de situatie tegen Party. Hij begrijpt niet dat Nicol zelf in de televisiewereld heeft gewerkt, maar daar niet 'doorheen kan kijken'. René doelt op het feit dat er behoorlijk wat geknipt en geplakt wordt in zo'n aflevering. "Beetje zwak", aldus Le Blanc.

In het oude interview met Veronica Superguide was Nicolleke bovendien nog helemaal lyrisch over de realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa, maar nu wil ze uit elke aflevering verwijderd worden. Niets zo veranderlijk als de mens. Wellicht kijkt ze nu toch naar Ik geloof in mij met René le Blanc...

Entertainment
  • Veronica Superguide, Ditjes en Datjes
  • NL Beeld / Arjo Frank