Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

René le Blanc: ‘Ik hang thuis echt niet de hele dag René le Blanc uit’

Op dit moment is onze grote held zelfs een eikenhouten tafel aan het schilderen. Wat is hij toch lekker gewoon gebleven!

René le Blanc

René is sinds zijn grote doorbraak in het programma Ik Geloof in Mij regelmatig te zien op de Nederlandse televisie. In 2020 verkreeg hij de ‘Echte man van het jaar’-award bij Panorama en wij zijn nog steeds trouwe fans! Ondanks zijn bekendheid heeft de zanger gelukkig geen last van sterallures.

“Kijk, de mensen zien een artiest op het podium staan, netjes gekleed, de haartjes gekamd en keurig geschoren”, zegt Le Blanc in weekblad Party. “Wat mensen vaak denken is dat er een soort ideaalbeeld achter een artiest schuilt, maar ik hang thuis natuurlijk echt niet de hele dag René le Blanc uit”.

Sterker nog, René loopt thuis ongeschoren in zijn kluskleren rond, want die eikenhouten tafel verft zichzelf niet. Ook is hij thuis vooral druk met zijn vriendin Jolanda.

Zijn grote liefde

In het Party-interview geeft Le Blanc bovendien aan dat hij een hele lieve man is voor zijn vrouw. “Dat zijn niet mijn eigen woorden, maar dat krijg ik van Jolanda te horen”. Samen runnen ze het huishouden, want hulp, daar doet de familie Le Blanc niet aan.

Onze one and only René is hierbij absoluut niet te lui om zijn mouwen op te stropen. Hij loopt ook gewoon thuis de wc te schrobben en te stofzuigen. Prachtig!

Eerder lieten de tortelduifjes al weten hoe ze omgaan met verleidingen van buitenaf. Wat blijkt? Gelukkig is Jolanda nog steeds de enige waar onze held, met zijn geweldige coupe, “If I tell you that I love you” voor zingt.

Onlangs bracht de zanger zijn nieuwe nummer over zomerliefde uit ‘La Latina’. Het belooft weer een fantastische hit te worden, want wie zingt er nou niet mee op Le Blanc?

Entertainment
  • Party
  • NL Beeld / BrunoPress