Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vriendin René le Blanc over vreemdgaan: 'Trekt altijd dames aan die dat interessant vinden'

De zanger moet oppassen dat hij niet buiten de pot piest. "René weet dat heel goed, haha."

René le Blanc

Een onstilbare honger naar succes, altijd het stralende middelpunt van de aandacht willen zijn en een zelfvertrouwen waar iemand als Trump nog een dikke vette punt aan kan zuigen: René le Blanc. The one and only.

Sinds zijn grote doorbraak in het programma Ik Geloof in Mij is de beste man regelmatig te zien op de buis. Bij Ranking the Stars op RTL, bijvoorbeeld. Of tijdens het Het Nationale Verkeersexamen 2021 op SBS6. En ook in de toekomst komen alle Le Blancofielen ongetwijfeld aan hun trekken.

Vreemdgaan

Maar al die roem en faam brengen natuurlijk de nodige verleidingen met zich mee. Drank, drugs en niet te vergeten: vrouwelijk schoon. We noemen een Charly Luske. Of een Willem Bijkerk alias Waylon. Ze kennen het klappen van de zweep.

Of René ook te maken heeft met dat soort verlokkingen? Zeker, zegt zijn vriendin Jolanda in een interview met de Party. "Met de aandacht die René krijgt, ga ik denk ik heel goed om", aldus Mevrouw Le Blanc. Of nou ja, Le Blanc; ze zijn niet getrouwd. Wel is het al jaren dikke mik. Maar, "het is en blijft een zanger en dat trekt altijd dames aan die dat interessant vinden", aldus Jolanda.

Mocht René zijn hengel toch in een ander vijvertje hangen, dan vindt ze daar wel iets van. "Ik zou dat niet pikken", zegt ze. "René weet dat heel goed, haha."

'Af en toe alleen bij privéfeest'

Veel kans om buiten de deur te wippen krijgt 'de Nederlandse Engelbert Humperdinck' overigens niet. "René is heel af en toe alleen met zijn geluidsman als hij een privéfeest heeft of zo", legt Jolanda uit. De rest van de tijd gaan ze samen naar zijn shows. Jolanda: "En gaan we ook weer samen naar huis."

Ook René stelt dat vreemdgaan voor hem "not done" is. Ook zijn vriendin moet zich monogaam gedragen van hem. Zo niet, is het finito. Schluss. Einde verhaal. "Ik ben jaloers, haha", aldus Le Blanc.

Entertainment
  • Party, Shownieuws
  • BrunoPress/Arjo Frank / Brunopress.nl