Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sylvana IJsselmuiden trekt kleren uit en geeft advies: 'Goed smeren popjes!'

Ook Sylvana heeft het snoeiheet zo te zien.

Sylvana IJsselmuiden

De mussen kletteren van de dak, zo heet is het. Soms verdampen ze compleet voordat ze überhaupt de stenen raken. Bij wijze van spreke dan. Maar warm is het in ieder geval wel.

Vandaar dat heel Nederland zich richting het water spoedt. Het gevolg? Overvolle stranden, geen parkeerplek meer te vinden in de buurt van een zee of plas, en geen raketje meer te krijgen in de wijde omgeving. Ja, het zomerse weer is hier. Voor zo lang het duurt natuurlijk.

Smeren met Sylvana

Maar tot die tijd geeft Sylvana IJsselmuiden advies aan alle zonaanbidders: jezelf insmeren met factor hoog. Voordat de huid dezelfde tint heeft als een rijpe San Marzano-tomaat.

'Goed insmeren popjes', adviseert de blonde Friezin onder een foto van zichzelf, waarop ze natuurlijk in bikini poseert. Anders luistert er niemand. Logisch.

Meer Sylvana

Dat Sylvana een aangename verschijning is, wisten we natuurlijk allang. In 2020 won ze zelfs de titel 'Mooiste Vrouw van Nederland'. Terecht? Absoluut. Mooi Fries is niet lelijk, bewijst ze regelmatig met foto's op social media.

Voor wie de blondine nog niet kent: Sylvana is onder meer bekend van DumpertReeten, het hoogdravende internetprogramma waarin ze filmpjes kijkt en flauwe woordgrappen maakt. Geen fan van vunzige video's of matige woordspelingen? Hou het dan vooral bij een rondje op haar Instagram-pagina. Dat is namelijk al vermakelijk genoeg.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / _Heukers Media