Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Bondgirl Halle Berry (56) uit de kleren op balkon

Op Instagram plaatst de 56-jarige actrice een foto zonder kleding aan. “Ik doe wat ik wil doen”, zegt ze erbij. Wij willen ook graag dat zij blijft doen wat ze wil!

Halle Berry

Halle begon haar carrière als model. Daarnaast liep ze ook mee met verschillende missverkiezingen en was ze op een gegeven moment zelfs Miss USA. Bij de Miss World-verkiezing behaalde ze de zesde plaats.

Haar doorbraak wat betreft acteren kwam in 1992, in de romantische komedie “Boomerang”. Deze rol leverde haar verschillende grotere klussen op, zoals een rolletje in “The Flintstones” twee jaar later.

De echte grote rollen kwamen een aantal jaar later. Zo speelde ze in verschillende films van X-Man, was zij dé Catwoman en om er nog even een schepje bovenop te doen, vervulde zij de rol van Bondgirl in 2002.

Niet te oud

De voormalige Bond babe mag wel een leeftijd hebben van 56, het houdt haar niet tegen om een pikante foto op haar Instagram te plaatsen. Ze vindt het zelfs geen straf om ouder te worden, vertelde ze eerder in het AARP Magazine. Met een heerlijk glas wijn in haar hand poseert de actrice poedelnaakt in het zonnetje op een balkon. Zo ouder worden is dan ook niet bepaald een straf!

De actrice deelde eerder ook al een heerlijk zomers kiekje in haar bikinitopje. Wij hopen hier in ieder geval meer van te gaan zien.

Entertainment
  • De Telegraaf, AARP Magazine, Wikipedia
  • NL Beeld / BrunoPress