Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Echtgenoot bekent moord op in stukken gesneden vrouw in park in Parijs

De echtgenoot van de in stukken gesneden vrouw die in februari werd gevonden in het stadspark Buttes-Chaumont in Parijs, heeft volgens verschillende Franse media de moord op zijn vrouw bekend.

vermoord

Op 13 februari is er in het stadspark Buttes-Chaumont in Parijs een 46-jarige vrouw in stukken gesneden teruggevonden. De vrouw in kwestie werd al op 6 februari als vermist opgegeven door haar echtgenoot, die even later werd verdacht op de moord. Afgelopen vrijdag heeft de echtgenoot van de vrouw bekent dat hij zijn vrouw vermoord heeft.

Moord

De echtgenoot van het slachtoffer zat al sinds vorige week donderdag in voorhechtenis in het kader van het gerechtelijk onderzoek dat op 17 februari was opgestart wegens moord, lijkschennis en het verbergen van een lijk. Echter, meldden verschillende Franse media dat de man – op basis van bronnen binnen het onderzoek – heeft bekend dat hij degene was die achter de moord van zijn vrouw zit. Wat het motief van de man was, is nog onbekend.

Betwist

Op 31 januari deelde de man op social media al verschillende berichten over de vermissing van zijn vrouw, maar stapte hij pas op 6 februari naar de politie. De echtgenoot is afgelopen zaterdag daarom in staat van beschuldiging gesteld voor moord op zijn partner. Hij is in voorlopige hechtenis geplaatst. En hoewel de Franse media al naar buiten lekten dat de man de moord heeft bekent, maakte de advocate van de echtgenoot afgelopen weekend nog duidelijk dat haar cliënt betwist dat hij zijn echtgenote wilde doden.

Lichaamsdelen

Gemeenteambtenaren van de groenstofdienst in Parijs troffen 13 februari in een zak in een bosje menselijke lichaamsdelen aan. Op dat punt was het nog onduidelijk om wie het ging. Nadat het gehele park werd afgesloten voor publiek begon de politie een grote zoektocht naar de rest van de lichaamsdelen van het slachtoffer. Niet vele later vonden de autoriteiten nog meer menselijke resten, waaronder het hoofd van de vrouw.

Misdaad
  • VRT Nieuws, HLN
  • NL Beeld