Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: de bloedmooie Kim Feenstra (38) showt topfit lijf in bikini

Het model is op vakantie en daar hoort natuurlijk een mooi bikini-plaatje bij. 

Kim Feenstra

"Bikini season is here", schrijft Kim bij de foto. Het model is duidelijk aan het genieten van een lekkere vakantie in de luxueuze stad in de Verenigde Arabische Emiraten: Dubai. Dé plek waar tegenwoordig heel bekend Nederland te vinden is. En dus ook fotomodel Kim.

Het model plaatst wel vaker een spannend plaatje van zichzelf, maar eerlijk is eerlijk: het blijft altijd leuk om Feenstra met weinig kleding aan te zien. Zo had mevrouw onlangs nog een fijne samenwerking met het lingeriemerk Christine le Duc, wat dan ook fijn beeldmateriaal van het model opleverde:

'Bikini season'

Het lijkt erop dat Kim het er even flink van neemt wat vakanties betreft, want vorige week plaatste het model nog beelden vanuit het Griekse eiland Kreta. Toch was het (helaas voor ons) toen nog niet 'bikini season' op de Instagram-pagina van het model. Wél is te zien hoe Kim tijd doorbrengt op het strand en aan het zwembad in een witte jurk. Ook niet verkeerd.

De Griekse zon heeft duidelijk nog niet het bruine tintje opgeleverd die het model graag zou willen hebben. Op haar Instagram is te zien dat Kim nog even flink met de Haarlemmerbruin in de weer gaat. Hét middel om in korte tijd poepiebruin te worden. Dit is een volger ook opgevallen en dat levert kritiek op: "Wil je huidschade en nog erger in de toekomst oplopen?" Of het model zich er wat van aantrekt is de vraag. Wie weet plaatst Feenstra binnenkort wel nog een spannend plaatje en kunnen we het met elkaar gaan vergelijken. Prima plan.

Onder de foto van Kim in de spiegel plaatst het model een merknaam en het lijkt er daardoor sterk op dat het model weer eens een samenwerking heeft binnengesleept. Dit keer geen lingeriemerk, maar een bikinimerk. Wat er dan weer voor heeft gezorgd dat wij zo'n fijn plaatje van haar te zien krijgen. Dus, oproep aan alle bikini- en lingeriemerken: blijf Kim lekker sponsoren en gratis spulletjes sturen, dan hebben wij ook wat leuks om naar te kijken.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank