Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Katja Schuurman deelt bijzondere slaapkamergewoonte

Volgens de actrice knapt een mens er behoorlijk van op.

Katja Schuurman

Van Katja zijn we inmiddels wel wat gewend. De inmiddels 47-jarige actrice doet regelmatig een boekje open over open relaties, haar drugsgebruik of andere pikante onderwerpen. Zo is Katja. Die flapt er af en toe wat uit.

Vandaar dat we enthousiast werden toen we hoorden dat Katja tegenwoordig met tape in de weer is in de slaapkamer. Alleen wisten we toen nog niet wat dat precies inhield.

Mond dicht

Wat blijkt? De actrice heeft niet heel lang geleden ergens de afslag Arie Boomsma genomen. Schuurman plakt nu namelijk net als de christelijke presentator haar klep dicht in de slaapkamer.

"Ik slaap tegenwoordig met een tapeje op mijn mond", aldus de mooie brunette in haar podcast Schuurman & Spigt ruimen op. En niet omdat haar nieuwe vriend niet tegen haar gelul kan, maar omdat het supergezond is. Althans, dat beweert Katja. Iets met de zuurstoftoevoer of iets dergelijks.

Katja: "Je wordt veel energieker wakker als je niet door je mond uit- en inademt tijdens je slaap."

Gesprekspartner Frédérique luistert aandachtig naar Katja's nieuwe slaapkamergewoonte en vraagt zich af of het niet ook een idee is voor overdag. Gewoon 24/7 rondlopen met een afgeplakte waffel. Dat zou voor sommige mensen helemaal niet zo slecht zijn, niet waar?

Lifestyle
  • Schuurman & Spigt ruimen op, Shownieuws
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl