Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Katja Schuurman over open relatie: 'We hebben het wel eens gezellig gehad met anderen'

De inmiddels 46-jarige Nederlandse schone doet een boekje open over haar bedavonturen.

Katja Schuurman

Sommigen zullen Katja vooral kennen van vroegâh, toen de actrice en presentatrice met de karakteristieke krulletjes furore maakte in Costa! of als Jessica in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat was direct een succes. Natuurlijk door haar overtuigende acteertalent, maar ook door haar opvallende verschijning. Ja, ja, de Katja-posters hingen op een gegeven moment boven menig puberbedje. En terecht natuurlijk.

Maar goed, liefde gaat blijkbaar niet alleen door de mannenmaag en inmiddels is ze al een aardig tijdje gesetteld met chef-kok Freek van Noortwijk. In een gesprek met Beau Monde vertelt Katja over haar relatie en hoe het stel in het verleden weleens 'bezoek' kreeg in de slaapkamer.

Open relatie

Op de vraag of de twee nog steeds een open relatie hebben, antwoordt ze: "We hebben nooit een open relatie gehad. In het verleden hebben we het weleens gezellig gehad met anderen erbij, maar we hebben nooit een relatie gehad in de zin van: 'Jij gaat vanavond naar Chantal toe? Veel plezier!' Nee, dat lijkt me vrij verschrikkelijk en ik zou dat ook echt niet kunnen en willen.

Wij zijn meer van het samen genieten. Toch hebben we er op dit moment geen behoefte aan. Misschien wel nooit meer. Nee, ik voel er op dit moment helemaal niks bij."

Hoe dat komt, weet Katja zelf ook niet helemaal. "Ik weet het niet. Het voelt ineens gewoon anders. Misschien komt het door de kleine (dochter Coco - red.)"

Katja heeft dus blijkbaar nog steeds haar karakteristieke krulletjes, maar iets minder wilde haren. Voor nu in ieder geval.

Entertainment
  • Beau Monde
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl