Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Donders grote billen: Roy en Michelle hebben beiden Brazilian Buttlift gehad

A match made in heaven...

Roy Donders

Enige tijd geleden schokte huispakmeister Roy Donders de Nederlandse showbizz-wereld. Meneer had namelijk een nieuwe vriendin. Dit terwijl de gezellige Brabander tot die tijd te boek stond als flamboyante homoseksueel.

Maar goed, de wonderen zijn de wereld nog niet uit en in het buitenland ontmoette hij Michelle. Pardoes sloeg toen de vonk over. Donders biechtte zijn liefde op aan Michelle, die op haar beurt bekende dat die gevoelens wederzijds waren. Kortom, een onverwachts scenario werd werkelijkheid.

Inmiddels zijn de twee alweer een tijdje samen en is Michelle zelfs in verwachting. In de nieuwe Beau Monde praat het stel over hun liefdesavontuur.

Butt lift

Daarnaast vertelt de blondine over een aantal cosmetische ingrepen die ze heeft ondergaan, waaronder een Brazilian Buttlift. Bij die operatie wordt vetweefsel van bijvoorbeeld de buik weggezogen en bij de bips ingespoten. Michelle is er vrij open over.

"Door eerlijk te zijn kun je mensen ook laten zien wat er te koop is", aldus mevrouw Donders. "Ik heb geen geheimen, mijn lippen en billen zijn bijvoorbeeld niet natuurlijk – ik heb dat gedaan om beter in mijn vel te zitten. Alles wat je niet hebt kun je kopen."

Achter hun Brazilian Buttock Lift zit een grappig verhaal, vertelt Michelle. "Ik liet zeven jaar geleden mijn billen voor het eerst doen, maar het was – een soort van – mislukt. Twee jaar geleden ging ik opnieuw naar een kliniek, dit keer in Turkije. Nu blijkt dat ik daar precies één week voor Roy was, bij dezelfde arts. Toen ik naar huis ging, kwam hij bij de kliniek aan. We hadden elkaar daar dus kunnen ontmoeten in de deuropening!"

Donders wel vaker onder het mes

Beiden hebben dus hun achterste laten liften. Maar dat is niet het enige wat Donders heeft laten verbouwen aan z'n lijf. In een eerder interview met Beau Monde zei hij al dat hij rond de tien ingrepen heeft laten doen. Van een baardtransplantatie en een J-Plasma, tot een full body liposuctie en een lipolazer. Donders: "Van sporten hou ik niet, maar ik wilde wel een perfect strak lichaam. Dat kon ik op deze manier bereiken."

Heel veel meer staat er niet op de planning qua cosmetische dingetjes, zegt Roy. Alleen een faceliftje misschien.

"In mijn familie slaat de zwaartekracht rond de veertigste toe en beginnen de wangen te hangen, de buldog-look", legt de huispakman uit. "Patricia Paay heeft ooit tegen me gezegd dat ik niets moest doen, alleen om de zoveel jaar een facelift. Dat heb ik altijd onthouden. Al denk ik dat ik het alleen ga doen als ik op mijn veertigste nog in de spotlights sta.”

Michelle: “Anders ook hoor, haha!”

De rest van het interview is te lezen in de nieuwste Beau Monde. Voor de liefhebber, zeg maar.

Entertainment
  • Beau Monde
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl