Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Roy Donders na meer dan 10 cosmetische ingrepen: 'Ik zie eindelijk mezelf als ik in de spiegel kijk'

'Mister huispak' is verre van puur natuur, maar vindt dat hij na al die ingrepen steeds meer zichzelf is geworden.

Roy Donders

De Brabantse stylist maakte enkele jaren geleden furore met zijn programma Roy Donders: Stylist van het Zuiden en sindsdien kennen we de goedlachse Brabander vooral van zijn huispakken, catchy hitjes en worstenbroodjes. Maar inmiddels kan er nog wel iets aan dat rijtje worden toegevoegd: cosmetische ingrepen.

In een interview in de nieuwste Beau Monde doet de stylist/kapper/volkszanger namelijk een boekje open over alle operaties en ingrepen die hij heeft laten doen de afgelopen jaren.

Meer dan 10 ingrepen

Donders: "Op mijn 18de heb ik mijn oogleden laten doen en facings genomen. Vijf jaar later heb ik een voorhoofdlift en nog een ooglidcorrectie genomen. De facings bevielen niet goed, dus die liet ik weg- halen. In plaats daarvan heb ik kronen genomen. Vier jaar geleden heb ik een kinliposuctie gedaan, omdat ik het vreselijk vond dat het altijd leek alsof ik een dubbele kin had. Dat was niet helemaal goed gelukt, dus dat heb ik vorig jaar nog een keer laten doen. Ik heb toen ook een full body liposuctie, liposculptuur, lipolazer en J-Plasma laten doen. Van sporten hou ik niet, maar ik wilde wel een perfect strak lichaam. Dat kon ik op deze manier bereiken."

Naast deze waslijst aan 'upgrades' heeft Donders bovendien nog een baardtransplantatie laten doen. "Dat was niet iets wat op mijn verlanglijstje stond", aldus de stylist. "Ik dacht altijd dat een baard mij niet stond. Totdat ik aan Expeditie Robinson meedeed en ’m wel moest laten staan. Ik dacht: dat staat best tof, maar het was geen volle baard. Dat heb ik verholpen met een baardtransplantatie."

Voor mensen die zeggen dat hij inmiddels zichzelf niet meer is, heeft de stylist maar één boodschap: "Ik zie juist eindelijk mezelf als ik in de spiegel kijk. Ik ben gewoon ik."

'Een kleine facelift nodig'

Is project Donders dan eindelijk af? Zeker niet. De Brabander zegt het op dit moment wel te redden met drie keer per jaar botox (tegen de kraaienpootjes en frons), injecties met eigen vet en standaard gezichtsbehandelingen, maar heeft al wel weer wat groters in de planning. "Ik denk dat ik op mijn 40ste wel een kleine facelift nodig heb."

Het complete interview met ons Royke is te lezen in de nieuwste Beau Monde. Die ligt morgen in de schappen.

Entertainment
  • Beau Monde
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl