Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gaby Blaaser in blauwe lingerie krijgt gezelschap tijdens pikante shoot...

De blondine zoekt de randjes van Instagram op. Alweer.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is volgens velen een heerlijke verschijning. Eén van die velen is trouwens Gaby zelf, vandaar dat ze regelmatig iets spannends aantrekt, poseert als een professional en vervolgens wat wulpse plaatjes schiet. Gewoon, omdat het kan. En omdat het haar duizenden volgers oplevert natuurlijk.

Wat die volgers te zien krijgen? Een bijna blote Gaby in de keuken, een bijna blote Gaby aan het water, een bijna blote Gaby in de slaapkamer en ga zo maar door. Het blijkt een succesformule. Ook haar laatste fotoshoot past helemaal in die trend.

Gaby wordt bevoeld

'Good morning', schrijft de blondine in haar post op Instagram. Naast haar welgemeende ochtendgroet prijkt een viertal pikante plaatjes, geschoten in haar woonkamer.

Op de eerste foto is alleen Gaby te zien. Gehuld in een fijn blauw lingeriesetje. Wie echter naar rechts klikt om de volgende platen te bekijken, ziet al snel dat Blaaser niet alleen is. Een getatoeëerde hand grijpt op foto 2 lustig naar Gaby's voorgevel. En op foto 3 reikt de hand nog wat verder naar beneden. Van wie de hand is? Geen idee. Gaby heeft haar nieuwe vent tot op heden nog niet aan de buitenwereld gepresenteerd.

Nog meer Gaby

Gaby aan het water.

Gaby met een pot poeder.

Gaby voor een schutting.

Botox

Ja hoor, de 36-jarige Blaaser ziet er topfit uit. Niks mis mee. Moet wel gezegd worden: niet alles is puur natuur aan de blondine.

"Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar", vertelde ze enige tijd terug in een interview met &C. De actrice gaat iedere twee jaar langs de arts voor fillers en "vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt".

Gaby: "Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is."

Entertainment
  • Instagram Gaby Blaaser
  • www.brunopress.nl