Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Oeh la la: Gaby Blaaser zoekt randje op met pikante Instagram-foto

Haar paarse lingeriesetje verhult niet heul veul...

Gaby Blaaser

Ja, dat klopt, alweer een foto van Gaby. Maar met haar kiekjes gaat de blondine nou eenmaal nét wat verder dan veel andere aantrekkelijke BN'sters op social media. En dat wordt gewaardeerd.

Niet alleen door ons, maar ook door haar eigen schare fans. Blaaser heeft vandaag de dag al zo'n 386K volgers verzameld op Instagram, onder andere door regelmatig bloedhete foto's te plaatsen.

Gaby in de keuken in een pikante outfit, Gaby onder de douche in bikini, Gaby met haar welgevormde achterste op een strand. Het recept is inmiddels bekend.

Mooi paars is niet lelijk

Een van haar laatste creatieve uitspattingen: een hotelselfie. Of hotelfie, als dat een bestaande term is. De plaat heeft op moment van schrijven meer dan 15.000 vind-ik-leuks gescoord, onder andere dankzij een kek lingeriesetje. Maar misschien nog wel meer door dat wat er door de paarse lapjes stof heen te zien is. En dat is nogal wat.

Over het algemeen houdt Instagram niet zo van vrouwentepels, maar blijkbaar is de foto van Gaby net subtiel genoeg om de beoordelingscommissie van Mark Zuckerberg te ontglippen. Ons hoort u in ieder geval niet klagen.

Entertainment
  • Instagram
  • www.brunopress.nl