Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Schaatsbabe Jutta Leerdam weer single

Het schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij is uit elkaar.

jutta

Dit laten de twee vandaag op hun social media weten. Jutta, die op dit moment vakantie viert op het zonnige Ibiza, deelde een statement in haar Instagramverhaal waarin ze Koen bedankt voor ‘de mooie jaren die we samen hebben gehad’.

Statement

In het statement schrijft ze dat zij degene is geweest die een punt achter de relatie zette. Ze wil de focus nu gaan leggen op haar carrière en de ‘fijne mensen om me heen’. Koen bevestigt op zijn beurt dat Jutta de relatie na vijf jaar samenzijn beëindigd heeft. Hij is trots en dankbaar voor ‘alle reizen, lessen en momenten die we samen hebben mogen delen’.

Volgens Jutta is de reden voor de breuk het feit dat de twee in twee verschillende fases van hun leven zitten, waardoor ze niet meer de match zijn die ze ooit waren.

Scheve schaats

Als we juicekoningin Yvonne Coldeweijer mogen geloven, zijn die twee fases respectievelijk “trouw” en “ontrouw”. Zij deelde gisteren, een dag voordat het statement over de breuk naar buiten kwam, namelijk een video waarin te zien is hoe Koen een potje ordinair staat te tongen in een club met een Urkse schone. Volgens Coldeweijer was dit niet de eerste keer dat de professioneel schaatser een scheve schaats reed.

Koen kijkt volgens zijn Instagramverhaal ‘met een glimlach terug op de bijzondere periode’. Het is maar de vraag of Jutta dit sentiment deelt.

Entertainment
  • BrunoPress