Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Jake Paul en Jutta Leerdam gaan trouwen'

Jutta Leerdam en Jake Paul stappen in de toekomst het huwelijksbootje in. Tenminste, als het aan de mannelijke helft van het stel ligt.

Jutta Leerdam

De schaatsster was bij de kwalificatie voor de wereldbeker de snelste op de 1000 meter. Tijdens de wedstrijd was haar vriendje Jake Paul toeschouwer tussen het publiek. De aanwezigheid van de wereldster bleef dan ook niet onopgemerkt.

De bokser blijkt de sportieve prestaties van zijn vriendin goed in te kunnen schatten. Zo zat hij er wel heel dicht bij met zijn voorspelling op de 500 meter. Hij zei tegenover Betr, een sportplatform op Instagram, dat Jutta 37,5 seconden zou schaatsen. Ze deed er uiteindelijk 37,53 seconden over.

Aan De Telegraaf laat Leerdam weten dat haar vriend haar sportieve prestaties altijd goed vindt: “Hij weet wat ik kan en legt me totaal geen druk op. Het zou ook niet goed zijn als het dan in één keer helemaal niet lukt”, vertelt de sportster. “Zo meteen denkt hij dan nog dat het aan hem ligt en dat is het absoluut niet.”

Trouwen

Tegenover Shownieuws deed Jake echter nog een onthulling over de toekomst. Zo vertelt Paul dat hij met Jutta wil gaan trouwen. Wanneer hij met haar in het huwelijksbootje wil stappen heeft hij niet verteld.

In april van dit jaar werd bekend dat de twee een relatie hebben. Of Jutta ook met haar vriend wil trouwen is niet bekend. Wel heeft ze verteld dat sporten voor zowel haar als Jake topprioriteit is momenteel.

Entertainment
  • Shownieuws, De Telegraaf, Betr
  • NL Beeld / Proshots, Instagram