Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: zus Jutta Leerdam deelt plaatje in badkleding

Jutta is niet de enige in de familie met een mooi koppie. Haar oudere zus, Merel Leerdam, is een plaatje om te zien.

Jutta Leerdam

Op haar Instagram-pagina neemt Merel ons mee in haar leven, waarin haar jonge zusje Jutta, vaak de showt steelt. Van een wassenbeeld onthullen in Madame Tussauds tot aan Texas met Jake Paul. Merel steunt haar zusje ten alle tijden. Nu is dat ook niet bepaald een straf.

Reizen

De oudste dochter van de Leerdammetjes vliegt dus mooi haar zusje achterna. Zo is er ook op haar Instagram-pagina te zien dat ze in Miami een ontmoeting had met de enige echte Mike Tyson. Dit was natuurlijk mogelijk doordat haar zwager een interview had met de boks legende. Toch handig, zo'n zus die een internationale bekendheid 'date'.

Ondanks alle drukte rondom Jutta, vindt Merel het ook erg prettig om er zelf even op uit te gaan. En als je Amerika dan toch al zoveel gezien hebt, kun je het ook wat dichter bij huis zoeken. De oudste zus geniet daarom van de Spaanse zon op het eiland Mallorca. Ze deelt een prachtig vakantiekiekje in badkleding. Dat is dan weer iets wat ze in Amerika vaker mag doen. Net als haar zus, in bikini op een zwembandje.

Sport
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst