Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Relatie-goeroe onder vuur, 'We moeten accepteren dat mannen boven ons staan'

Iedereen op het internet is woest, ziedend en boos op een Amerikaans-Russische relatietherapeut. Alisa Abdullaeva, op haar sociale media goed voor tienduizenden volgers, nam recentelijk een video op waarin ze opvallend relatieadvies gaf. 

Relatie-goeroe onder vuur, 'We moeten accepteren dat mannen boven ons staan'

"Als je een sterke, beschermende man wil, moet je nu eenmaal accepteren dat hij boven je staat", aldus de liefdesgoeroe. "Je hebt God, dan mannen en dan vrouwen. Daaronder heb je nog kinderen en huisdieren." De uitspraken kan je in de 21e eeuw gerust conservatief noemen en werden dan ook niet bij iedereen goed ontvangen.

"Ik heb liever een man die naast me staat als ik het moeilijk heb. Dát is voor mij een sterke man", reageert een vrouw op de video. Anderen zijn stomverbaasd bij het horen van de standpunten. "Op wat voor planeet leeft die vrouw?", schrijft iemand anders.

@alisa_ayurveda

Wonen Must Accept This About Men #alisaabdullaeva #relationship #relationships #heandshe #menwomen #husbandwife #wife #husband #bf #gf #bfgf #relationshipgoals #marriagegoals #tiktokindia #psychologyfacts #relationshiadvice #understanding #recommendations #reccomendation #relationshipadvice101 #relationshipadviceforwomen #relationshipexpert #datingexpert #relationshipcoach #femininemasculine #singlewomen #messagetowomen #facts #psychology #coachingwomen #relationshiptips #happyrelationship #couples #tiktok #spirituality #mustknow #marriage #marriageproblems

♬ original sound - Alisa_Ayurveda

Seks

Abdullaeva vindt dus dat vrouwen zich ondergeschikt op moeten stellen naar de man in de relatie. Voor de mannen die nu spontaan zin krijgen om zo'n conservatieve dame aan de haak te slaan, wellicht goed om te vermelden dat je er ook geduld voor moet hebben. Seks voor het huwelijk is volgens Abdullaeva een absolute no-go.

"Als je seks voor het trouwen hebt, zal je alleen maar gezien worden als object", aldus de Amerikaanse Russin. "Als je een man van hoge kwaliteit wil trouwen, moet je een vrouw van hoge kwaliteit worden. Die geeft haar lichaam niet zomaar weg voor seks."

Bizar
  • iStock