Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Dreetje Hazes werkt aan grootse en spectaculaire comeback'

Na een jaar 'uitrusten', is André Hazes volgens De Telegraaf de studio weer ingedoken. Volgens de krant heeft de 28-jarige zanger samen met het Metropole orkest een vijf minuten durende ‘minisymfonie’ opgenomen. Het doel: een spectaculaire en grootse terugkeer.

Dreetje

Naar verluidt zit de zanger met de moeder van hun zoontje, Monique Westenberg, en kleine Dré met z'n reet in het Thaise zand. Maar vlak voor hun vertrek naar Thailand zou Hazes in het diepste geheim in de Wisseloord-studio’s in Hilversum aan een grootse comeback hebben gewerkt.

Dreetje zou aan de slag zijn gegaan met een orkest bestaande uit 26 strijkers en 24 blazers. Een insider heeft aan de krant verklapt dat het gaat om een 'uniek muziekstuk'.

Vergeving

Volgens een bron aan de Privé zou het stuk iets te maken hebben met het thema ‘vergeving’. Ook zegt deze bron dat de zanger 'goed bij stem' was.

"André had zich voorgenomen pas volgend jaar terug te komen, maar ik sluit toch niet uit dat dit aanzienlijk eerder gaat gebeuren. Misschien nog dit jaar, anders begin volgend jaar", aldus de insider. "Hij kan het weer aan en je kunt natuurlijk niet vakantie blijven vieren, dat gaat op den duur toch ook vervelen."

Drank- en drugsverslaving

Wat de reden was van de radiostilte rondom de Hazes-telg is niet helemaal duidelijk. De een zegt dat het om en burn out gaat, de ander spreekt van een drank- en drugsverslaving. Volgens de geruchten zou Hazes niet vies zijn van een beetje cocaïne, wat op een gegeven moment ietwat uit de klauwen is gelopen. Drugsprobleem of gewoon uitgeblust? Wie zal het zeggen. Feit is wel dat Dreetje wellicht eerder dan gedacht weer in de spotlights stapt.

Entertainment
  • T&W, de Telegraaf
  • Pro Shots/Toin Damen