Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Douwe Bob aangehouden na agressief gedrag bij aanrijding’

Wat moet je doen als je elke plek van je lijf al hebt gevuld met gewaagde tattoos, je bij iedere vrouw binnen de ring al een kind hebt verwekt en je platen nog altijd niet verkocht worden? In zijn meest recente poging om het middelpunt van de aandacht te blijven heeft de 29-jarige singer-songwriter Douwe Bob iets nieuws geprobeerd: de politiecel.

Douwe Bob

Het ‘seks, drugs en rock ‘n roll’-gehalte van deze vleesgeworden bad boy werd donderdag maar weer eens bevestigd toen hij op het Java-eiland in Amsterdam betrokken raakte bij een aanrijding met een scooter. De zanger, die overigens vorige week voor de derde keer in een jaar vader werd, zat op de fiets toen hij plots werd geschept door een maaltijdbezorger.

Nou is het natuurlijk ontzettend vervelend om van je fiets te knikkeren door een van die waaghalzen, maar Douwe Bob kwam naar verluidt wel erg enthousiast verhaal halen bij de bezorger. Waar anderen misschien weer zouden opstappen, had Douwe zin in een relletje: er moest politie bijkomen.

ID-bewijs

Toen de politie eenmaal ter plaatse was, was Douwe nog altijd niet afgekoeld. De politie bevestigt aan Shownieuws dat er die avond een 29-jarige man is aangehouden op het Azartplein. Ooggetuigen beweren dat het toch echt het agressieve gedrag was dat tot het inrekenen van Douwe Bob leidde, maar de officiële reden van de politie was alles behalve rock ‘n roll: hij droeg geen ID-bewijs bij zich.

Er zou wel zijn geduwd en getrokken en er zou bovendien zijn gescholden op de politie. Toen hij werd aangehouden smeekte hij overigens de omstanders om het te filmen, beweren ooggetuigen. Dit alles zorgde ervoor dat Douwe Bob, die onlangs stellig ontkende aan de cocaïne te zitten, die avond in de cel belandde. Hij mocht dezelfde avond nog gaan maar kreeg wel een boete, meldt de Amsterdamse politie.

Kortom, zorg dat je niet omver wordt gereden door een flitsbezorger als je geen ID-bewijs bij je hebt. Wel sneu voor Douwe Bob, dat zelfs de politie hem niet herkende.

Entertainment
  • Shownieuws
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl