Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Douwe Bob kampt ook met cocaïneverslaving'

Douwe Bob heeft zich onlangs laten opnemen in een afkickkliniek. De zanger kampt met een alcoholverslaving. Het lijkt er echter op dat het niet alleen om de drank gaat.

Douwe bob

Dit weekend was Bob betrokken bij een incident in Abcoude. In beschonken toestand gaf de zanger een tik op zijn helm. Het zou hier om een 16-jarige jongen gaan. De ex-songfestivaldeelnemer was van zichzelf geschrokken en zegt meteen actie te gaan ondernemen: “I’ll do better”, laat hij weten op Instagram. Ook verschenen er beelden van het incident op sociale media.

Douwe Bob beweert echter wel dat de leeftijd van de jongen niet klopt. Het gaat volgens de zanger om een jongen van 20 jaar oud: “Ik ben hier verre van trots op, maar het is wel een wezenlijk verschil”, schrijft hij op Facebook.

Cocaïne

De dag na het incident liet Bob weten zich in een verslavingskliniek te laten opnemen. De zanger kampt namelijk met een alcoholprobleem. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer beweert echter dat de zanger niet alleen aan de drank verslaafd is: “Douwe Bob gaat snel de afkickkliniek in. Vanwege een alcoholprobleem. En coke natuurlijk, maar dat staat er niet bij, want dat klinkt minder gezellig.”

Patty Brard reageert hierop in Shownieuws. Zij vindt het flauw dat alleen een alcoholprobleem wordt benoemd: “Ik vind het altijd zo frappant dat iedereen die in rehab gaat en wat aan zijn ‘drankprobleem’ gaat doen nooit zegt dat daar dan ook nog andere problemen spelen”, vertelt Brard. “Meestal is het niet alleen drank, maar ook drugs, maar dat wordt dan gezien als ‘rock ’n roll’,” gaat ze verder.

Niet ontkend

Toch wordt een cokeprobleem ook niet ontkend of bevestigd door het management van de zanger. Dat vertelt Privé-baas Evert Santegoeds: “Er zijn drie dingen en zijn management zei het ook, maar alcohol was het voornaamste probleem.”

Santegoeds laat weten dat alcohol met drugs komt en drugs met alcohol. Toch denkt hij dat het niet goed is voor de toekomst van de zanger: “Hij heeft zijn carrière een slechte dienst bewezen in elk geval”, besluit Evert.

Entertainment
  • Shownieuws, Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media, Instagram
  • Shownieuws