Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: zangeres Emma Heesters deelt heerlijk hete bikinifoto

Op Mallorca is het wél lekker weer. Wrijf het er maar in, Emma.

Emma Heesters

De 28-jarige Emma Heesters werd populair door haar YouTube-kanaal, waarop ze de ene na de andere cover deelde. Het leverde haar op een gegeven moment zelfs een platencontract op.

Haar deelname aan programma's zoals The Masked Singer - Emma werd tweede in 2021 - en Beste Zangers zorgde ervoor dat de zangeres uitgroeide tot volwaardige BN'er. Verrassend? Niet echt. Heesters kan een prima deuntje zingen en scoort bovendien punten met haar voorkomen.

Onder de Spaanse zon

Dat laatste bewijst ze maar weer eens met een recente vakantiefoto, waarop te zien is dat het in Spanje op dit moment beter weer is dan in Nederland.

Wesley Hoedt

Voor haar ruim twee miljoen (!) Instagram-volgers, lijkt de blondine in haar eentje op een boot te liggen, maar in het echt is Wesley Hoedt ongetwijfeld in de buurt. Wellicht houdt hij zelfs de camera vast.

De voetballer en de zangeres gingen een tijdje geleden uit elkaar en boze tongen beweerden dat Hoedt was vreemdgegaan. Eind vorig jaar maakte Hoedt echter bekend dat alles weer top was. Via een Instagram-bericht liet hij weten dat hij 1) niet was vreemdgegaan en 2) gehackt was waardoor hij in een 'vals en onflatteus daglicht' werd gezet.

Hoedt destijds: "Het is een moeilijke periode geweest die ik graag achter me wil laten. Emma en ik zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar we zijn beiden dankbaar dat we elkaar weer gevonden hebben."

Theater

Inmiddels lijkt alles weer koek en ei tussen de voetballer - AZ, Lazio, Southampton en nu: Watford FC - en de zangeres. Maar ook zakelijk lijkt Emma alles op de rit te hebben; voor het eerst in 5 jaar gaat ze weer het theater in. Wie Emma live wil zien: dat kan komend najaar. Zelf houden we het voorlopig bij een sporadisch bezoekje aan haar Instagram-pagina. Ieder z'n ding, zullen we maar zeggen.

Entertainment
  • Instagram Emma Heesters
  • NL Beeld / Arjo Frank