Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: zangeres Emma Heesters doet sexy in de slaapkamer

Emma staat uitnodigend in de deuropening van de slaapkamer.

Emma Heesters

De 28-jarige Emma Heesters werd populair door haar YouTube-kanaal, waarop ze de ene na de andere cover deelde. Het leverde haar op een gegeven moment zelfs een platencontract op.

Haar deelname aan programma's zoals The Masked Singer - Emma werd tweede in 2021 - en Beste Zangers zorgde ervoor dat de zangeres uitgroeide tot volwaardige BN'er. Verrassend? Niet echt. Heesters kan een prima deuntje zingen en scoort bovendien punten met haar voorkomen.

Slaapkamerfoto

Dat laatste bewijst ze maar weer eens met een slaapkamerfoto, die ongetwijfeld is gemaakt rond de veertiende van februari.

Hoedt

Op Instagram kijkt Emma zwoel richting haar twee miljoen (!) volgers, maar in het echt staart ze naar een camera die ongetwijfeld wordt vastgehouden door Wesley Hoedt. De voetballer en de zangeres gingen een tijdje geleden uit elkaar en boze tongen beweerden dat Hoedt was vreemdgegaan. Eind vorig jaar maakte Hoedt echter bekend dat alles weer top was.

Via een Instagram-bericht liet hij weten dat hij 1) niet was vreemdgegaan en 2) gehackt was waardoor hij in een 'vals en onflatteus daglicht' werd gezet.

Hoedt: "Het is een moeilijke periode geweest die ik graag achter me wil laten. Emma en ik zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar we zijn beiden dankbaar dat we elkaar weer gevonden hebben."

Gaat prima met Emma

Thuis lijkt alles weer koek en ei tussen de voetballer - AZ, Lazio, Southampton en nu: Watford FC - en de zangeres, maar ook zakelijk lijkt Emma alles op de rit te hebben. Via Instagram liet ze vorige week weten dat er een theatertour aankomt. Voor het eerst in vijf jaar, welteverstaan.

Emma: "Ik heb heel veel zin om mijn eigen hits met jullie te zingen, maar ook mijn liedjes uit Stars On Stage, Beste Zangers, de Masked Singer en nog zoveel meer andere songs. Tickets zijn vanaf nu te koop."

Wie Emma live wil zien, kan komend najaar een bezoekje brengen aan het theater. Zelf houden we het voorlopig bij een sporadisch bezoekje aan haar Instagram-pagina.

Entertainment
  • Instagram Emma Heesters
  • NL Beeld / Patrick van Emst