Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Douwe Bob reageert op geruchten rondom incident: ‘Is niet waar’

Douwe Bob heeft roerige dagen achter de rug, want dit weekend kwam naar buiten dat de zanger betrokken was bij een incident in Abcoude. Hierbij zou Bob hebben gevochten met een minderjarige, maar dat is volgens de zanger niet waar. Op zijn Instagram reageert hij nu op alle verhalen.

Douwe Bob

Zaterdagavond kreeg Douwe Bob mot met iemand. De zanger zou daarbij onder invloed van alcohol iemand een tik op de helm hebben gegeven. In eerste instantie werd gezegd dat dit om een persoon van 16 jaar zou zijn gegaan, maar dat is volgens Douwe zelf onzin.

“Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16-jarige. Dit is niet waar”, schrijft Douwe op Instagram. De persoon zou ‘dik in de 20 zijn’. Hij vervolgt: “Ik ben hier verre van trots op maar het is wel een wezenlijk verschil.”

De oorzaak van het incident is volgens Douwe te wijten aan zijn alcoholprobleem. Hij heeft bloemen gebracht naar de betreffende persoon en gaat zich een maand laten opnemen in de afkickkliniek. “Ik ga dit echt rechtzetten”, zegt hij.

'Mijn oprechte excuses'

Gisteren liet Douwe ook al van zich horen via zijn manager. “Ik ben echt heel erg geschrokken van mezelf en ga per direct stappen ondernemen om dit nooit meer te laten gebeuren. Mijn oprechte excuses aan de betrokkenen en de rest van Abcoude voor het mooie dorp op deze manier in de media te laten komen”, aldus de zanger in zijn reactie. ,,I’ll do better.”

Entertainment
  • Tips en Weetjes
  • NL Beeld / Heukers Media