Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lil Kleine laat van zich horen: 'Helemaal kapot en helemaal in Thailand'

Volgens de geruchten is de rapper in Thailand om 'aan zichzelf te werken'.

Lil Kleine

Enige tijd terug werd Lil Kleine opgepakt op verdenking van poging tot zware mishandeling van zijn (toenmalige) vriendin Jaimie Vaes. Op gelekte bewakingsbeelden zou te zien zijn dat de rapper zijn vriendin uit een auto sleurt en vervolgens haar hoofd tussen een autodeur klemt.

Na twee weken in voorarrest te hebben gezeten, besloot de raadkamer van de rechtbank in Amsterdam op 14 maart dat hij het onderzoek verder in vrijheid mag afwachten. De rapper blijft nog wel verdachte in de zaak.

Thailand

Hoewel Jorik Scholten, zoals Lil Kleine eigenlijk heet, weer op vrije voeten is, heeft hij Nederland inmiddels verlaten, zo blijkt uit een filmpje dat rondgaat. In de video, die te zien is op diverse juice channels zoals Roddelpraat en Reality_fbi, staat Scholten samen met een dame in wat een sportschool lijkt te zijn.

Vanuit daar richt hij zich tot zijn volgers: "Het is je boy Lil’ Kleine", zegt hij met een bezweet hoofd. "Ten eerste helemaal kapot en helemaal vanuit Thailand".

Volgens de geruchten zou Lil Kleine naar het Aziatische land zijn afgereisd om aan zichzelf te werken. "Hij heeft zijn omgeving beloofd dat hij een jaar lang van de drank en drugs wil afblijven", aldus Reality_fbi. Fawry Not Sawry, een ander roddelkanaal, weet weer te melden dat hij daarnaast agressietraining krijgt in Thailand.

Entertainment
  • RP, Reality_fbi, Fawry Not Sawry
  • BrunoPress/Heukers Media/Brunopress.nl