Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Tesla-auto’s mogen geen scheetgeluiden meer maken

Elon Musk is niet tevreden met het besluit.

Tesla-auto’s mogen geen scheetgeluiden meer maken

Tragisch nieuws voor alle Tesla-liefhebbers: de wagens van Elon Musk zijn hun scheet-functie (beter bekend als de BoomBox) verloren. Tot voor kort konden alle Tesla’s nog op commando de zoete tonen van flatulentie produceren, maar over een tijdje is het uit met de pret.

‘Wat is de renden?’ horen wij u al vragen. Zo’n scheetgeluid stoot geen CO2 uit (toch?), dus Extinction Rebellion kan zich er moeilijk tegenaan bemoeid hebben. Wat was dan de oorzaak? Stonk het teveel? Zorgde het voor ruzies bij mensen die elkaar van de scheet beschuldigden? Of waren de winden iets te enthousiast en ging het om geluidsoverlast?

Nee, of nouja, een soort van. Ziet u: Elektrische auto’s moeten in Amerika verplicht een geluid maken om voetgangers en fietsers te waarschuwen. Dat doen Tesla’s ook wel, maar volgens de National Highway Traffic Safety Administration zijn de scheten zo hard dat ze het standaardgeluid van de auto overstemmen. Het knetter-orkest mocht bovendien niet gebruikt worden in de plaats van het standaard-gezoem van de Tesla, dus er was nog maar één oplossing over: weg met die hele BoomBox. 587.607 Tesla-voertuigen worden teruggeroepen en krijgen een verplichte update.

Fun Police

Tesla-baas Elon Musk is niet te spreken over het besluit. Op de vraag van een Tesla-fan wat er met de BoomBox is gebeurd, reageert Musk met de woorden: “Moest van de ‘fun police’”, gevolgd door een zucht.

Bizar
  • BrunoPress