Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Koppel neemt pikante video op in zelfrijdende Tesla

Elke zondag delen we een internetklassieker, een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit mei van dit jaar, het voordeel van een Tesla.

Koppel neemt pikante video op in zelfrijdende Tesla

Hoewel de Autopilotfunctie van Tesla nog geen volledige autonomie toelaat, komen sommige mensen behoorlijk ver. Neem het duo dat een pikante video opnam in een rijdende Tesla Model X.

Taylor Jackson is een Amerikaanse dame die haar geld verdient met het uploaden van video's naar sites als PornHub. Ongetwijfeld probeert ze daarbij regelmatig allerlei leuke nieuwe plekken uit om niet steeds in herhaling te vallen. Dus als ze met manlief haar Tinderdate in de auto zit, bespringt ze hem gewoon.

Komt het daarbij even goed uit dat de auto in kwestie een Tesla Model X is met Autopilot, want daardoor kan ze net even wat verder gaan. Terwijl de zelfrijdende functies van de Tesla aanstaan, klimt Taylor helemaal op de bestuurder, die daardoor helemaal geen zicht meer op de weg heeft. Kennelijk lukt het aardig om de autonome rijfunctie van de auto aan te laten staan.

Tesla blijft altijd benadrukken dat je gewoon moet blijven opletten en je handen aan het stuur moet houden tijdens het rijden op Autopilot. De 'actrice' zelf vertelde aan Business Insider dat ze zich geen zorgen maakte over het niet opletten tijdens het rijden, omdat ze al lang genoeg met Autopilot rijdt om te weten wat het systeem kan en niet kan: "However, I did bump the steering wheel, knocked it out of Autopilot. It was mainly a straight road, but it had a lot of traffic. We had a lot of cars driving by us." Daarna benadrukt Taylor ook nog dat het echt op de openbare weg was en dat er regelmatig andere auto's langsreden terwijl ze met hun 'video-opnames' bezig waren.

Bizar
  • Videostill