Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Episch kooigevecht aanstaande: Mark Zuckerberg accepteert uitdaging Elon Musk

Wie slaat wie K.O.?

Kooigevecht

Wordt Elon 'Rocket Man' Musk tegen Mark 'Android' Zuckerberg hét gevecht van de eeuw? Dat zullen we moeten afwachten. Maar het lijkt er in ieder geval wel op dat beide mannen wel trek hebben in een ouderwetse knokpartij.

Musk heeft Facebook-miljardair Mark Zuckerberg namelijk uitgedaagd voor een kooigevecht. En Mark? Die ziet dat wel zitten.

Clash tussen social media-miljardairs

Het zou in ieder geval een pikante clash worden. Beide heren behoren tot de rijkste mensen die er rondlopen op deze aardkloot. Natuurlijk, sinds enkele jaren staat Musk (245 miljard) steevast wat plekjes boven 'mister Facebook'. Maar aan knaken is er ook in huize-Zuckerberg (100,9 miljard) geen gebrek.

Sinds Musk de grote baas is geworden van Twitter, hebben we bovendien te maken met twee social media-bobo's. Dit geeft een eventueel knokpartijtje natuurlijk wat extra jeu. Twitter versus Facebook, maar dan met mannen van vlees en bloed. Prima vermaak. Bak popcorn erbij, koud pilsje en gaan.

'Send me location'

Aanleiding voor het gevecht is een tweet van Musk, waarin hij aangeeft dat hij een kooigevecht met Mark Zuckerberg wel ziet zitten. Laatstgenoemde reageert kort en krachtig via een Instagram-story, namelijk met de woorden: 'Send me location', oftewel: 'Zeg maar waar'.

Musk reageert daar op zijn beurt weer op met 'The Octagon in Las Vegas', een UFC-ring in de gokstad midden in de woestijn. Kortom, LET'S GET READYYYYYY TOOOOOO RUMBLEEEE!!!

Ervaring?

Op wie wij onze zuurverdiende pegels zouden zetten? Zuckerberg schijnt tegenwoordig behoorlijk thuis te zijn in Braziliaans jiujitsu. Sterker, hij won afgelopen mei zelfs een toernooitje. Musk heeft daarentegen geen gouden medailles gewonnen, maar zegt wel ervaring te hebben in karate, taekwando en judo. Tegen zijn rivaal Mark Zuckerberg is hij echter van plan om een speciale techniek te gebruiken, genaamd 'De Walrus'. "Daarbij ga ik op mijn tegenstander liggen, om daarna helemaal niks te doen", aldus de Twitter-baas.

Entertainment
  • Nieuwsblad.be
  • NL Beeld / Abaca Press