Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Eigenaar betrapt man die vieze dingen doet met roze Tesla: 'Aangifte niet mogelijk'

Je hebt autoliefhebbers en mensen die écht van auto's houden...

Tesla

Een man die betrapt werd terwijl hij 'ongepast' gedrag vertoonde met een roze Tesla. Het Koreaanse Korea Boo omschrijft het als een 'disturbing incident', oftewel: een verontrustende gebeurtenis.

Het incident vond plaats op 18 mei op een parkeerplaats vlakbij de Hyundai Department Store in Ilsan in Goyang, een voorstad ten noordwesten van de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel. Volgens een man was zijn vrouw getuige van het bizarre tafereel.

'Drie uur vingeren'

De vrouw zou gezien hebben dat een viezerik urenlang - de beelden zijn later gecheckt - met haar roze Tesla zat te vozen. Hij vingerde, zoende en raakte de auto op ongepaste wijze aan, aldus de eigenaar. Volgens hem sloeg de viespeuk op de vlucht nadat zijn vrouw naar het voertuig liep.

Het koppel wilde aangifte bij de politie doen van de 'aanranding', maar kwam erachter dat de gebeurtenis niet echt te koppelen was aan een strafbaar feit. Kortom, de agenten konden niks met het bizarre voorval.

Omdat de man zijn verhaal toch kwijt wilde, besloot hij de beelden te delen op Naver, een site waarop veel Tesla-gebruikers hun ervaringen delen.

In een bericht vraagt hij andere Tesla-eigenaren of hij zogenaamde mechanofielen - mensen die zich tot machines voelen aangetrokken - misschien kan ontmoedigen door de auto weer gewoon wit te maken. "Misschien is het beter als ik de roze wrap eraf haal", zegt hij. "Ik vraag me af of de roze kleur mechanofielen triggert, een beetje zoals lingerie, zeg maar."

Mannen houden van auto's

Dat mannen liefde voor auto's hebben, is geen verrassing. Uit een onderzoek van leasemaatschappij Vantage Leasing blijkt zelfs dat 1 op de 5 mannen meer van z'n auto geniet dan van z'n partner. Exacte redenen daarvoor worden niet genoemd, maar het heeft er ongetwijfeld mee te maken dat een VW Golf niet zeurt dat de lege bierflesjes altijd op tafel blijven staan en daarbij altijd iets van 'Mankeer je wat aan je handjes!?' of 'Het is hier geen restaurant!' uitkraamt.

Bizar
  • Korea Boo
  • Unsplash