Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

René le Blanc geeft Lil' Kleine een flinke uitbrander

Le Blanc heeft de situatie rondom de beroving van Lil' Kleine ook meegekregen en heeft geen goed woord over voor de rapper.

René le Blanc

Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine, is in november 2021 op gewelddadige wijze beroofd van z'n peperdure horloge. Het incident vond plaats in Rotterdam, tijdens een album-release party van producent Jack Shirak. Op het feestje van de dj waren een hoop BN'ers aanwezig, zoals Ronnie Flex, Bilal Wahib, Monica Geuze, en dus ook Lil Kleine.

Het feestje eindigde voor Lil Kleine zoals bekend in een drama. Toen de rapper zich rond 23:30 naar buiten begaf, werd hij daar namelijk opgewacht door een aantal personen. Een van hen hield de artiest onder schot en sloeg hem zelfs tegen het hoofd met het wapen. Vervolgens griste de overvallers het peperdure horloge van zijn pols.

'Doe normaal'

Nog geen 24 uur na de beroving nam Lil' Kleine zichzelf op de hak. In een video was te zien hoe hij met vrienden zat te eten in een luxe restaurant. "Lekker jongens!", zegt de rapper in het filmpje. "Amman, weet jij misschien hoe laat het is? Want ehh… Hahahaha!"

Maar daar snapt Le Blanc helemaal niks van. "Geniet van alles, maar nogmaals, doe gewoon lekker normaal", aldus René over Lil' Kleine. De man die vooral bekendheid vergaarde met zijn deelname aan het programma Ik Geloof in Mij zei dit in een interview met weekblad Weekend. Le Blanc laat weten zelf absoluut geen voorstander te zijn van het opscheppen met horloges of andere sieraden. Vandaar zijn boodschap voor Lil' Kleine.

'Skinny polderrappertje'

René is overigens niet de eerste die kritiek levert op Lil' Kleine naar aanleiding van het horloge-incident. Danielle van Aalderen, de ex-manager van Scholten, haalde eerder al flink uit naar de rapper en noemde hem onder andere "geen Toni Montana, maar een skinny polder rappertje".

Dannielle: "Even kleine kanttekening, ik vind niet dat iemand beroofd mag worden. MAAR wanneer je al jaren lang niet nadenkt en mensen al jaren de ogen uitsteekt met tof doen met spullen van tientallen duizenden euro's waar de meeste van zijn volgers geen nagel hebben om aan de reet te krabben en drie hoog achter wonen, dan komt er een moment dat iemand denkt FOCK YOU!"

Entertainment
  • Shownieuws, Weekend
  • Harold Versteeg/Brunopress.nl, Brunopress